Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact

Hays & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hays is als organisatie betrokken bij de samenleving. Wij erkennen dat bedrijfsleven en samenleving van elkaar afhankelijk zijn en dat er van Hays verwacht wordt maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit staat centraal in onze waarden en hoe we zaken doen.
 

Onze waarden zijn: expert, nieuwsgierig, ambitieus en gepassioneerd over mensen. Alleen door werkelijk de behoefte en uitdagingen van onze kandidaten en opdrachtgevers te begrijpen, zowel lokaal als wereldwijd, kunnen we mensen en organisaties helpen met het bereiken van blijvend resultaat.

Hays steunt Edukans

Hays steunt EdukansEdukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Ons speerpunt is banen voor jongeren. In veel ontwikkelingslanden bestaan bijna geen vervolgopleidingen, of sluiten opleidingen niet goed aan op het aanbod van banen. Edukans werkt daarom aan opleidingen voor beroepen waar ook echt vraag naar is, een verbeterde toegang tot het beroepsonderwijs. Hays deelt haar expertise en met regelmaat organiseren wij sponsoractiviteiten om de kwaliteit van opleidingen te kunnen verhogen, de arbeidsmarkt te verbeteren en de jongeren en hun families te helpen met het opbouwen van een bestaan.

Lees hoe Hays Edukans ondersteunt

Hays heeft Werkakkoord gesloten

Hays ondertekent werkakkoordIn het bijzijn van Lodewijk Asscher en Jet Bussemaker heeft Hays het Werkakkoord getekend. In dit werkakkoord commiteert Hays zich aan de afspraken omtrent het terugdringen van de jeugdwerkeloosheid.

Lees meer over het Werkakkoord