Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

.Net Developer vacature

.Net Developer vacature hays it contracting

Overweegt u een carrière als .NET Developer? Hays geeft u graag meer informatie over de inhoud van de functie. Hieronder vindt u een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in uw carrière.

.NET Developer

De .NET Developer programmeert, ontwerpt, test en verbetert software binnen het .NET framework, een applicatieframework welke is ontwikkeld door Microsoft. .NET wordt gebruikt om verschillende programmeertalen goed te laten samenwerken. Vaak wordt gewerkt met programmeertalen als C#, ASP.NET Delphi.NET en Visual Basic.NET. Het meedenken over aspecten in softwareontwikkeling, het technische ontwerp en implementatie van applicaties wordt gewaardeerd.

Vacature .Net Developer

Op zoek naar een vacature van .Net Developer? Hays IT heeft recruitment experts die als doel hebben om de juiste persoon in de juiste baan te plaatsen. Overweegt u de volgende stap in uw carrière te zetten? Vind hiernaast een overzicht van de openstaande vacatures, of neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruitment experts om uw carrièremogelijkheden te bespreken.