Geef medewerkers de middelen voor goede prestaties

Geef medewerkers de middelen voor goede prestaties

Hays is er trots op de Officiële Recruitment Partner van Manchester City te zijn. Samen bekijken we hoe u een winnende omgeving kunt creëren als bron voor succes.

Geef de middelen voor goede prestaties | Manchester City - Hays.nl

In 2014 opende Manchester City het modernste voetbal complex ter wereld. De City Football Academy werd opgezet om de Club de grootst mogelijke kans op succes te geven, zowel op als naast het voetbalveld. En zodra u het hoofdgebouw binnenkomt is het duidelijk hoe ver vooruit de club kijkt.

Een quote van Sjeik Mansour, de eigenaar van Manchester Football Club, prijkt op de muur. Er staat: “We bouwen aan een structuur voor de toekomst, niet alleen een team van all-stars.” Het is een aangenaam sentiment, en één die wordt ondersteund door de faciliteiten die elke week door meer dan 450 eerste-teams en academy spelers worden gebruikt.

Niet alleen voor de show

Het heeft 16½ voetbalveld (dat halve veld wordt gebruikt voor keeperstraining), drie sportscholen en zelfs een trimbos. Met gezonde kantines, medische ruimtes en meer. Overal wordt voor gezorgd.

De nauwgezette aandacht voor detail is zeker indrukwekkend, maar het is niet alleen voor de show. Elke faciliteit, elk apparaat of voordeel dat aangeboden wordt heeft vorm en functie.

Mark Allen, Director van de City Football Academy, legt uit: “De Club is een thuis voor elite atleten en jeugd met buitengewoon potentieel. De faciliteiten zijn er om hen te helpen de beste prestaties te bereiken. Door onze spelers state-of-the-art apparatuur aan te bieden, met de juiste cultuur en de juiste mensen om hen te ondersteunen, kunnen we hen de beste kans op succes geven.”

Toepassen op de werkplek

Het is belangrijk om dezelfde logica toe te passen op elk willekeurige werkplek.

Terwijl het onwaarschijnlijk is dat uw medewerkers een indoor voetbalveld nodig hebben om hun werk te kunnen doen, is het van vitaal belang om hen te voorzien van de technische apparatuur en middelen die ze nodig hebben om hun werk te doen (samen met voordelen die hun welzijn bevorderen en ondersteunen). Gebrek aan welzijn en slechte uitrusting kan de moraal en betrokkenheid verlagen, welke vervolgens productiviteit kan verlagen.

Rosemary Lemon, Group Head of Reward bij Hays zegt: “Het is zeer belangrijk om de hoogste waarde te krijgen uit uw faciliteiten en werknemersvoordelen. De meeste bedrijven hebben veel goede voordelen, maar ze worden niet altijd effectief gecommuniceerd. Daarom worden ze voor lief genomen of niet volledig benut of gewaardeerd door medewerkers.

Dit gaat niet over noodzakelijke kostenstijging of over het hebben van een “wensenlijstje”, maar over het positioneren van wat u al in huis heeft om een holistische cultuur van welzijn te creëren, zodat het doel van de beschikbare voordelen wordt begrepen en ze waarde creëren voor zowel de medewerker als het bedrijf.

Samen met het hebben van de juiste tools om het werk te doen, gaat het welzijn van werknemers over de juiste balans van fysieke en emotionele gezondheid, een goede omgeving om in te werken, vertrouwen hebben in financiële kwesties, leren en ontwikkeling en in staat zijn zowel het werkende als de persoonlijke levens succesvol te managen. De juiste balans in al deze gebieden geeft medewerkers een beter begrip van welzijn, hetgeen betekent dat zij van dag tot dag beter om kunnen gaan met de druk en uiteindelijk productiever zijn.”

Een goede mindset is net zo belangrijk

Echter, de juiste hulpmiddelen zijn niets zonder de juiste instelling, iets dat wordt erkend door Manchester City en Hays.

Alistair Cox, CEO van Hays legt uit: “Hier in mijn eigen bedrijf bij Hays, hebben we geïnvesteerd in state-of-the-art front office en back-end technologie, maar we hebben ook op productiviteit gerichte trainingsprogramma’s ontworpen om managers en consultants uit te rusten met de vaardigheden en kennis om hen te helpen teams in te schatten, data te benutten en hun tijd beter te plannen. Om mensen de beste prestatie te laten leveren moeten technologie en training zo ontwikkeld worden dat men voelt onderdeel te zijn van wat u probeert te bereiken.”

Dus, hoe kan personeel worden geïnspireerd om productiever te zijn? Cox stelt voor dat het zeker helpt hen een collectieve visie en focus te geven. “Medewerkers moeten zich geïnspireerd voelen en het grotere plaatje zien wat u, als team en bedrijf probeert te bereiken. Het is niet alleen de Raad van Bestuur die moet weten waar het bedrijf naartoe wil en hoe die legpuzzel in elkaar past. Iedereen moet het weten.”

Cox concludeert: “Ik geloof dat geïnspireerde, gefocuste en talentvolle medewerkers die de kracht van technologie omarmen, de oplossing zijn tot de productiviteitspuzzel.

Investeer daarom dezelfde hoeveelheid in uw mensen als u doet in technologie en u plukt de vruchten. Want de één kan tenslotte niet zonder de ander."

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Recruiting now widget NL

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan.

Ik heb een vacature

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

block mcfc alle artikelen

Meest gelezen artikelen

Moeite met uw elevator pitch?
Elevator pitch | Manchester City FC - Hays.nl
De aanvoerder van het Manchester City Women's team geeft 3 tips.

Lees het artikel...


Het spotten van talent
Het spotten van talent | Manchester City - Hays.nl
Net als de recruitment experts van Hays, is Manchester City gespecialiseerd in het spotten van talent.

Lees meer...


Communicatielessen van voetbalveld tot werkplek
Communicatielessen | Manchester City FC - Hays.nlOrganisaties kunnen veel leren van de communicatie binnen goed presterende voetbalteams.

Lees meer...
 

Generatiediversiteit
Generatiediversiteit | Manchester City FC - Hays.nl
Laat verschillende generaties goed samenwerken, dat is de basis voor een sterk team.

Lees meer...


Maak uw klanten betrokken
Betrek uw klanten | Manchester City - Hays.nl
In een wereld van online reviews is klantbetrokkenheid nog nooit zo belangrijk geweest.

Lees meer...

 

4 tips internationale uitbreiding
Internationale uitbreiding | Manchester City - Hays.nl

Een internationale uitbreiding is een mijlpaal voor elke organisatie. En ook één van de meest uitdagende.

Lees meer...


Transfers binnen de zakenwereld
Transfers binnen de zakenwereld | Manchester City - Hays.nl
Slimme werkgevers bieden medewerkers de kans om internationaal stappen te maken binnen de organisatie.

Lees meer...


Geef medewerkers de middelen voor goede prestaties
Geef medewerkers de middelen voor goede prestaties - Hays.nlHoe kunt u medewerkers inspireren om productiever te zijn? Samen met Manchester City kijken we naar de bron voor succes.

Lees meer...