Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Insurance

Terug …

Insurance kandidaten

Op zoek naar een financieel accountmanager, auditer, manager control, risk manager, compliance manager, compliance officer, investment manager of commercieel directeur met ervaring binnen de verzekeringsbranche? Hays Banking & Insurance is expert op het gebied van recruitment binnen het verzekeringswezen.

De bank & verzekeringswereld is volop in beweging: wetswijzigingen, striktere eisen van toezichthouders, sterke maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende behoeften van u als werkgever. U zoekt professionele en integere medewerkers waar u op kunt bouwen.

Wij putten uit een uitgebreid kandidatenbestand en selecteren voor u de perfecte professional. Of het nu gaat om een permanente functie of interim-aanstelling (contracting): Hays Banking & Insurance biedt de oplossing.

Hays Consulting

Hays Consulting

Een goede adviseur is het uithangbord van uw organisatie. Hays Consulting helpt u bij het vinden van die professional.

Lees meer over Hays Consulting
heb_vacature.jpg

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan bij Hays.

Ik heb een vacature
hays_1402200.jpg

Assessment & Development

Hays biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, Career Transition (Outplacement) en mobility process outsourcing (MPO).

Meer over A&D
hays_1402202.jpg

Hays Talent Solutions

Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke Externe Resources: Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Meer over Hays Talent Solutions

Experts across the globe

Hays brand videoWij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen en dat de juiste baan uw leven kan veranderen.

Bekijk de video
|

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nemen graag contact met u op.

Meer mogelijkheden