Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Engineering

Terug …

Engineering kandidaten

Op zoek naar een project manager, engineering manager, maintenance engineer, process engineer, of mechanical engineer? U heeft getalenteerde professionals nodig die direct operationeel zijn.

Hays Engineering & Technology kent technisch, goed opgeleid personeel van operationeel- tot strategisch managementniveau. Wij putten uit een uitgebreid kandidatenbestand en selecteren voor u de perfecte professional. Of het nu gaat om een permanente functie of interim-aanstelling (contracting), wij bieden de oplossing.

Hays Engineering & Technology: dé specialist voor het invullen van uw technische vacatures op junior, senior en managementniveau.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend uw vacature bij ons aanmelden.

Ik heb een vacature
Creatieve oplossing voor het zoeken naar kandidaten

Employer Branding

Met welke digitale middelen kunt u de ‘war for talent’ winnen? Hays adviseert u graag welke tools u kunt inzetten om uw werkgeversmerk te versterken. Lees snel verder en ontdek de manieren om uw employer brand sterker te maken.

Voordelen sterk werkgeversmerk
Hays Assessment & Development, psychologen coaches NIP

Assessment & Development

Hays biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, Career Transition (Outplacement) en mobility process outsourcing (MPO).

Meer over A&D
Hays Flex

Hays Flex

Hays heeft naast perm ook ruime ervaring in het werven voor Flex posities. In elk stadium van het recruitmentproces bent u verzekerd van maatwerk en expertise zodat u alleen met de professionals werkt die aan uw eisen voldoen.

Meer over Hays Flex
Hays Talent Solutions, RPO oplossingen

Hays Talent Solutions


Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke Externe Resources: Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Meer over Hays Talent Solutions

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nemen graag contact met u op.

Waarom klanten voor Hays kiezen?