Salarisgids IT

Hays Salarisgids IT

De Hays salarisgids voor IT geeft een overzicht van de huidige salarissen voor IT functies in Nederland, evenals trends die op dit moment spelen in de IT business. Als hiring manager helpt het om een competitief salaris te bieden aan nieuwe medewerkers om zo het juiste talent aan te trekken. Als werknemer kun je de salarisgids gebruiken om te kijken of je marktconform betaald krijgt.
 
 

Hoe kun je de Hays Salarisgids het beste gebruiken? 

De salarisgids geeft een overzicht van gemiddelde salarissen binnen de Nederlandse IT-sector, om als hiring manager, recruiter of werkzoekende jouw salaris te benchmarken. Bovendien geeft het een inzicht in de huidige markt en recruitment trends binnen de IT. 
 

Hoe gebruik je onze salarisgids als hiring manager? 

Als hiring manager kun je, dankzij de Hays salarisgids, je bedrijf en team helpen concurrerend te zijn in het binnenhalen van nieuwe talent en het behouden van medewerkers. Door inzicht te hebben in de gemiddelde salarissen binnen de IT sector, is het mogelijk een competitief salaris te bieden om top talent aan te trekken.  
 

Hoe kun je de salarisgids gebruiken als werkzoekende of als je al een baan hebt? 

Je kunt de salarisgids gebruiken om jouw salaris te benchmarken en ervoor te zorgen dat je eerlijk en marktconform betaald krijgt. Het benchmarken van salaris, maar ook voordelen en werkomgeving, geeft inzicht in hoe jouw huidige bedrijf betaalt, dit kan nuttig zijn om jou te helpen een hoger salaris te onderhandelen in je huidige functie of om je volgende carrièrestap te bepalen. 
 
Voor een snelle check: vul hier de salariswijzer in en lees hoe je goed voorbereid aan je salarisonderhandeling te beginnen. 

block Download de Salarisgids!

Download hier het rapport FIND THE RIGHT FIT

 
 
 Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block salariswijzer

Salariswijzer

Salariswijzer - Hays.nl

Voer uw salarisgegevens in en bekijk direct in hoeverre uw salaris marktconform is door middel van de Hays Salariswijzer.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl