SAP Consultant vacature

SAP Consultant vacature

Bent u geïnteresseerd in een SAP Consultant vacature? Hays IT voorziet u graag van informatie. Hieronder vindt u het functieprofiel, zodat u een weloverwogen carrièrekeuze kunt maken.

Functieprofiel SAP Consultant

Een SAP Consultant geeft advies op het gebied van SAP-bedrijfssoftware en is tevens de schakel tussen de klantbehoefte en de oplossing die de SAP-software kan bieden.

Analyse van de behoefte naar de bedrijfssoftware, het geven van advies en het ontwikkelen, leveren en onderhouden van SAP-oplossingen op maat bij organisaties behoren tot de kernwerkzaamheden van de SAP Consultant.

In enkele gevallen wordt er onderscheid gemaakt tussen functionele SAP Consultants (communicatie met gebruikers en inrichting SAP-modules) en technische SAP Consultants (nadruk op het technische gedeelte van de software, waaronder het ontwerp, bouwen, aanpassen en het verhelpen van technische problemen).

SAP Consultant vacature

Herkent u zich in bovenstaand profiel en wilt u solliciteren naar een SAP Consultant vacature? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken, of stuur ons uw cv.

HaysSearchForm Portlet

block vind uw nieuwe baan opties

Vind je nieuwe baan

Zoek permanente vacatures

Zoek tijdelijke vacatures

Zoek contracting vacatures

Vacatures in Amsterdam

Vacatures in Eindhoven

Vacatures in Nijmegen

Ontvang automatisch vacatures

Verstuur je cv

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen