Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Hays en Social Media

Kom en blijf met Hays in contact via Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram. Hier delen wij het laatste nieuws en leveren interessante bijdragen voor verschillende vakgebieden. Volg ons en blijf op de hoogte, ook van vacatures en evenementen.
 

Onlangs passeerden we de 2 miljoen volgers op LinkedIn, een wereld aan mogelijkheden.

Meer dan 2 miljoen volgers op LinkedIn - Hays.nl

Volg Hays op LinkedIn

De Hays Page op LinkedIn is een uitstekend platform om up-to-date te blijven omtrent onze wereldwijde activiteiten en meer te ontdekken. Op de pagina delen we onder andere Hays publicaties en onderzoeken en je vindt er handige links.

Connect met ons op LinkedIn

Volg Hays op Twitter

Hays twittert over actuele arbeidsmarkt gerelateerde onderwerpen, stuurt interessante links naar haar followers en plaatst afwisselend een selectie van vacatures. Ook blijf je op de hoogte van Hays’ evenementen en geven we nuttige tips.

Volg op ons Twitter

LinkedIn Influencer

Eén van de belangrijkste LinkedIn Influencers is Alistair Cox - CEO van Hays. Hij schrijft op zijn persoonlijke blog interessante stukken over de wereldwijde arbeidsmarkt. Laat eventueel commentaar achter en deel zijn artikelen.

Lees het blog van onze CEO

Hays op YouTube

Bezoek het YouTube-kanaal van Hays. Onze video’s vertellen je meer over onze business, onze manier van werken, hoe het is om voor ons te werken en wat onze kijk is op de arbeidsmarkt. Schrijf je eventueel in en ontvang updates.

Hays op YouTube
|

Volg Hays op social media

Mis geen update: volg ons op LinkedIn

Zoek vacatures