Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Wat doet Hays Talent Solutions?

Visie op Outsourced Recruitment

Certified Contingent Workforce Professional

De Certified Contingent Workforce Professional (CCWP) opleiding is een internationaal accreditatieprogramma, ontworpen voor hr- en inkoopprofessionals, MSP providers en anderen die op grote schaal te maken hebben met het professioneel managen van de flexibele schil.

 

Certified Contingent Workforce Professional - hays.nl

In de opleiding komen de meest recente internationale inzichten en technieken op het gebied van het optimaliseren en managen van het flexibele personeelsbestand aan bod.

Naarmate de inzet van contingent workforce management solutions toeneemt en organisaties steeds meer proberen de reikwijdte van hun bestaande programma’s ook internationaal te vergroten, is er een toenemende vraag naar training over het onderwerp ontstaan.

Behaal uw certificering met Hays Talent Solutions en SIA

Hays Talent Solutions is aangetrokken als partner om samen met Staffing Industry Analysts (SIA) de cursus door te ontwikkelen zodat de inhoud aansluit bij deze vraag en de groter wordende internationale markt.

Certified Contingent Workforce Professional

Of u nu voor een promotie gaat, uw expertise op het gebied van workforce management wilt uitbreiden of simpelweg uw kennis up-to-date wilt houden, de CCWP certificering brengt u op de hoogte van de laatste trends, de beste praktijkvoorbeelden en -processen.

Met bewezen best practices en praktijkvoorbeelden kan Hays Talent Solutions bijdragen aan het verbeteren en verfijnen van de kwaliteit van het CCWP-programma. Door haar adviesrol en de inzet van experts die de inhoud optimaliseren, is Hays Talent Solutions actief betrokken bij de bevordering van het accreditatieprogramma

Wij geloven dat het behalen van de  CCWP certificering een belangrijke stap is in de ontwikkeling van u als professional en de verdere professionalisering van outsourced recruitment sector. De beste praktijkvoorbeelden, processen en methodes zullen als onderdeel van deze contingent workforce management cursus u helpen in het aannemen en implementeren, of transformeren en uitbreiden van uw MSP.

Behaal uw CCWP certificering

Het CCWP-programma kan als een tweedaagse persoonlijke cursus of online klassikaal worden gevolgd. Om gecertificeerd te worden moeten deelnemers binnen 90 dagen na de cursus een positieve beoordeling krijgen van SIA.

Wilt u graag meer informatie over een cursus bij u in de buurt, neem dan contact met ons op.

|

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over outsourced recruitment? Wij nemen graag contact met u op

Kijkje in de keuken

Ik heb een vacature