Tech Flyer

 
Met onze ervaring in technology recruitment helpen we organisaties, waaronder start-ups en grote spelers in de tech-industrie, bij het vinden van technisch toptalent. Naast het invullen van vacatures bieden we personeelsoplossingen en diensten die uw organisatie vooruit kunnen helpen op het gebied van technologie.
 
We werken samen met meer dan 1.300 organisaties in verschillende sectoren en bieden hen het beste tech-talent, strategische begeleiding en professionele personeelsdiensten.

Onze klantgerichte en op inzicht gebaseerde aanpak stelt ons in staat om aan uw zakelijke behoeften te voldoen, ongeacht de omvang of schaal, en om waarde op lange termijn te leveren. Met een volledig team van gespecialiseerde technische recruiters in Nederland gebruiken we de nieuwste technologie om u te helpen innoveren en te leveren als een respectabele onderneming.
 
Ons uitgebreide netwerk van technisch talent omvat verschillende IT-beroepen, waaronder data science en analyse, IT-projectmanagement, cybersecurity, softwareontwikkeling, IT-leidinggevend leiderschap, IT-infrastructuur, Salesforce, Cloud Computing, CRM en ERP, IT-change management en intelligent automation.

Onze kernactiviteiten omvatten tijdelijke werving, vaste werving, outsourcing van vaste werving en executive recruitment, waardoor we de beste oplossing kunnen bieden voor de personeelsuitdagingen van uw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we u kunnen helpen bij het vinden van top talent binnen technology en hoe wij u personeelsoplossingen kunnen bieden die uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.
 

block Technology

Bronnen

Lees hier meer over Technology.

We bouwen oplossingen voor een complexere wereld van werk. Download ons laatste rapport.