Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Vacature Actuarieel Analist

Zoekend naar een vacature als Actuarieel Analist, maar bent u ook benieuwd naar de dagelijkse bezigheden van deze Finance professionals? Hays geeft u de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de alledaagse activiteiten van deze analytische experts.

Actuarieel Analist

Een Actuarieel Analist brengt voornamelijk de risico’s in kaart en bepaalt de kans dat  schades zich voordoen. Deze analytische professionals beschrijven een strategie op welke manier bijvoorbeeld een pensioenbreuk opgelost kan worden, of op welke wijze mogelijkheden zijn ter flexibilisering van pensioensregelingen. Daarnaast draagt de Actuarieel Analist bij aan de oplossing van automatiseringsvraagstukken, maar ook aan de realisatie van nieuwe automatiseringssystemen. Er wordt ook sturing gegeven aan veranderingen van beleidsprocessen op zowel management als afdelingsniveau. Een flinke dosis creatief oplossingsvermogen en praktisch en strategisch inzicht is vereist als Actuarieel Analist.

Vacature Actuarieel Analist

Zoekt u een vacature van Actuarieel Analist? Hays Finance heeft doorlopend vacatures van Actuarieel Analist bij zowel nationale als internationale organisaties. Onze recruitment experts bemiddelen professionals voor vaste functies, tijdelijke opdrachten en interim projecten. Wij streven altijd naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Herkent u uzelf in bovenstaand profiel, neem dan gerust contact op met één van onze financiële recruitment experts.

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Job Alert

Contact