Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Vacature Actuarieel Rekenaar

vacature actuarieel rekenaar hays.nl

Zoekend naar een vacature als Actuarieel Rekenaar, maar bent u ook benieuwd naar de dagelijkse bezigheden van deze finance professionals? Hays geeft u de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de alledaagse activiteiten van deze analytische experts.

 

Actuarieel Rekenaar

De Actuarieel Rekenaar berekent premies voor verzekeringen. Daarnaast dienen Actuarieel Rekenaars als assistent van de Actuaris. Deze professionals helpen bij het oplossen van de financiële problemen van verzekeringen. Vaak worden speciale rekenprogramma’s gebruikt om premies van levensverzekeringen, schadeverzekeringen, sociale verzekeringen en pensioenverzekeringen te berekenen.
Bovendien bepaalt de Actuarieel Rekenaar de waarschijnlijkheid dat risico’s (bijvoorbeeld brand of ongeluk) zullen voorvallen gebaseerd op statistieken. Op basis van harde cijfers stelt de Actuarieel Rekenaar adviezen en voorwaarden op voor verzekeraars.

Vacature Actuarieel Rekenaar

Zoekt u een vacature van Actuarieel Rekenaar? Hays Finance heeft doorlopend vacatures van Actuarieel Rekenaar bij zowel nationale als internationale organisaties. Onze recruitment experts bemiddelen professionals voor vaste functies, tijdelijke opdrachten en interim projecten. Wij streven altijd naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Herkent u uzelf in bovenstaand profiel, neem dan gerust contact op met één van onze financiële recruitment experts.
 

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Job Alert