Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Vacature Clinical Research Associate (CRA)

vacature CRA clinical research associate

Bekijk onze vacatures voor Clinical Research Associate. Hays Life Sciences voorziet u graag van meer informatie over de inhoud van deze functie. Hieronder vindt u een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen carrièrekeuze kunt maken.

Clinical Research Associate (cra)

De Clinical Research Associate (cra) doet medisch onderzoek in ziekenhuizen en onderzoekscentra. Het opzetten, begeleiden en coördineren van het onderzoek behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast bestaan de werkzaamheden ook uit afwisselende bezigheden als het onderhouden van een zakelijke relatie met artsen, bekend raken met de protocollen, het inlichten en opleiden van het onderzoekspersoneel door middel van trainingen. Het is belangrijk accuraat te zijn,  over sociale vaardigheden te beschikken en medische kennis.

Vacature Clinical Research Associate (cra)

Hays Life Sciences helpt u graag met de volgende stap in uw carrière. Het doel van onze recruitment experts Life Sciences is het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Wij staan voor u klaar om gezamenlijk met u uw carrièremogelijkheden te bespreken.