Account Manager - Regio Goes, Bergen op Zoom en Breda

Accountmanager | Relatiebeheer | Tabak | Breda | Goes | Retail | FMCG | Vertegenwoordiger
Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer bij B2B retail klanten in het Zuiden van Nederland. Binnen de regio's Breda, Goes en Bergen op Zoom. Het gaat om een functie in de buitendienst, jij bezoekt jouw klanten en enthousiasmeert ze over de nieuwe producten. Je geeft producttrainingen, voorlichtingsavonden en bedenkt marketing activiteiten. Ook houd je de ontwikkelingen en ervaringen van de consumenten in de gaten.

Je geeft advies aan de retailers over hoe ze de producten het beste in de markt kunnen zetten. Daarnaast verzamel en analyseer je marktinformatie om zo creatief een strategie te vormen die bijdraagt aan de verkoop en naamsbekendheid van de producten. In deze functie werk je vanuit huis, maar werk je wel veel samen (telefonisch, skype, meetings) met je collega’s in dezelfde functie om tips & tricks en ervaringen uit te wisselen.

Jouw profiel

Om succesvol te zijn als Accountmanager ben je idealiter in het bezit van een HBO of WO diploma en beschik je over 1+ jaar werkervaring binnen de sales. Dit mag ook stage ervaring zijn. Je bent initiatiefrijk en je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid. Je bent ontzettend ambitieus en gaat graag de uitdaging aan. Het is jouw doel om met deze functie binnen te komen bij een multinational, je skills verder te ontwikkelen en om voor langere tijd commitment te geven aan jouw werkgever en jouw carrière hier op te bouwen.

Je bent verbaal sterk en jij hebt een passie voor productverkoop en relatiebeheer. Het lukt jou goed om met gesprekspartners op verschillende niveaus te schakelen. Verder ben je gedisciplineerd, kun je goed omgaan met vrijheid en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Omdat je jouw klanten in de regio op dagelijkse basis bezoekt en omdat je ook wel met enige regelmaat in Antwerpen verwacht wordt, beschik je over een rijbewijs.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale wereldleider in de tabaksindustrie. Het bedrijf richt zich vol op de toekomst met het op de markt brengen van innovatieve, nieuwe producten. Wij zoeken een Accountmanager die kan bijdragen aan een succesvolle transformatie van het bedrijf en die helpt bij het verhogen van het succes van hun nieuwe producten.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een innovatieve wereldwijde onderneming als Accountmanager met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Bij deze organisatie werk je in een internationale omgeving met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een marktconform salaris van €3045 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, een lease auto en andere goede secundaire voorwaarden en verdere incentives.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Eva Bos op 06-38555390. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met Eva Bos op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045120
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Breda
Vakgebied
Sales
Salaris
€3045,- bruto per maand + 37,5 vakantiedagen
Referentie:
1045120

Spreek met een consultant

Spreek met Eva Bos , de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 123456789

Vacatures soortgelijk aan Account Manager - Regio Goes, Bergen op Zoom en Breda

  • Finance Manager

    Rotterdam | Finance Manager | Reporting | Supporting Growth | 5+ Years’ Experience | Bachelor’s Degree
    Rotterdam areaCompetitive Salary