Account Manager Cosmetica

Amsterdam | Account Manager | Beauty Cosmetics | Luxe parfumerie | Retail in-store | Buitendienst

Jouw nieuwe functie
In deze buitendienstfunctie ben jij verantwoordelijk het bezoeken van retailers, dit zijn luxe parfumerieën, jij zorgt ervoor dat de distributie optimaal is en bent het aanspreekpunt voor de retailers voor de parfum merken waar jij verantwoordelijk voor bent. Je houdt je dagelijks bezig met het behalen van KPI’s op basis van instore sell-out performance, maximale zichtbaarheid, de uitvoer van productlanceringen en trainingen aan verkopers.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Account Manager Cosmetica, heb jij ervaring in een vergelijkbare functie en een groot netwerk in deze sector. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Jij bent flexibel in je werktijden, omdat de drukste periode in de weekenden, koopavonden en rondom de feestdagen valt, bij voorkeur werk je van dinsdag tot en met zaterdag. Je hebt een passie voor mensen en bent communicatief sterk. Als persoon ben jij pro-actief, ondernemend en niet bang om op mensen af te stappen, hier haal jij energie uit.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie binnen het luxe segment van de beauty cosmetics branche. Momenteel bouwen zij hard aan verschillende brands binnen de parfum en skincare, en zoeken zij ter versterking van dit team een Account Manager in regio Amsterdam.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed salaris, biedt deze opdrachtgever jou een full-time contract, leaseauto, 26 vakantiedagen, een telefoon en laptop, pensioenregeling, bonus en veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature van Account Manager Cosmetica? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Nancy Henriet, 0628069045.
Is deze vacature niet precies wat jij zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044948
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Amsterdam
Vakgebied
Sales
Salaris
Afhankelijk van ervaring
Referentie:
1044948

Spreek met een consultant

Spreek met Nancy Henriet, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0628069045