Account Manager Hospitality

Hotels | Manager Regional Accounts | International | Hotel Brands | Sales | NL + ENG | New Business | 1046206
Jouw nieuwe functie
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en onderhouden van (nieuwe) zakelijke klantrelaties.
Je richt je op de positionering binnen de branche en bouwt je eigen klantportfolio op met als grootste doel het aangaan van een duurzame relatie. Ook ben je vanuit commercieel oogpunt betrokken bij de opening van twee nieuwe hotels.
In deze rol ben je veel onderweg, maar werk je ook samen met andere (MICE, inside sales) teams voor de doorontwikkeling van de toegewezen verkoopgebieden. Je bent verantwoordelijk voor het onderhandelen en afsluiten van contracten, waarbij de focus ligt op de commerciële groei van het marktaandeel. Je houdt je niet alleen bezig met de verkoop van locaties in Nederland, maar ook de verkoop van locaties in andere landen.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde opleiding in de hotellerie en minimaal drie jaar relevante verkoopervaring binnen een vergelijkbare branche en/of gericht op de zakelijke reiziger.
Met jouw passie voor hospitality en flexibele instelling is een 9 tot 5 mentaliteit niet voor jouw weggelegd en ben je regelmatig in één van de hotels te vinden voor een business lunch- of diner met jouw (potentiële) klanten. Je kan goed zelfstandig werken, bent gestructureerd en accuraat.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Kennis van een andere taal is een pré.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale hotelgroep met 160 hotels, waarvan vier (volgend jaar zes) in Nederland.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een competitief salaris, biedt deze opdrachtgever jou een fulltime contract, leaseauto, hoge kortingen op aangesloten hotels, een bonusregeling en een veelzijdig trainingsaanbod.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Nancy Henriët 06-28069045.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1046206
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Vrije tijd, Reizen & Toerisme
Locatie
Randstad
Vakgebied
Sales
Salaris
Max 60K + bonus
Referentie:
1046206

Spreek met een consultant

Spreek met Nancy Henriet, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0628069045