Account Manager Instrumentation Solutions

Account Manager Instrumentation Solutions | Automatisering | Technisch | fulltime | Midden- Oost NL | 1045273

Jouw nieuwe functie
Als Account Manager Instrumentation solutions ben je verantwoordelijk voor je eigen netwerk van klanten binnen de regio Midden-Oost Nederland. Je bent dus een ondernemer binnen de onderneming met een eigen sales target. In je Leaseauto ga je zelfstandig op pad om klanten te bezoeken. Je helpt de klanten als een consultant door te adviseren en het aanleveren van de juiste oplossingen. Daarbij begeleid je het sales traject van begin tot eind. Verder help je ook mee met het bedenken, opzetten en uitvoeren van marketingactiviteiten. Je houdt ontwikkeling in de markt en bij jouw klanten goed in te gaten. In deze positie ben je verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer (60%) als nieuw business (40%). Tevens ga je ook pro-actief naar naar bestaande klanten om nieuwe producten te verkopen. Je behoudt dus niet alleen de relatie maar die probeer je ook uit te breiden.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Account Manager heb je een technische opleiding afgerond of een achtergrond in techniek, bijvoorbeeld binnen Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Je hebt een (pro-)actieve houding met een verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw eigen klanten en netwerk. Belangrijk is dat je Sales ervaring hebt voor deze positie. Je kan hiervoor bijvoorbeeld in een accountmanager positie gezeten hebben maar je kan ook uit een inside-sales positie binnen de technische branche komen. Verder iemand die goed kan communiceren en kan samen werken met de rest van de collega’s binnen hun Sales Team. Daarvoor heb je dan ook een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier van industriële automatiserings-, test- en meetoplossingen. Door hoogwaardige technologie te combineren met engineering services, project management en onderhoud, leveren ze in de praktijk bewezen operationele efficiency, veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De arbeidsvoorwaarden
Dit is een fulltime positie (40uur) met een 12 maanden contract, daarna is er kans op verlenging of een vast contract. Bij deze functie komen 26 vakantie dagen + 6ADV dagen, een laptop, telefoon en leaseauto van de zaak. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring, hierbij krijg je 5% einde jaar bonus en 10% bonus afhankelijk van het behalen van jouw target. 1 dag per week zal je vanuit kantoor werken, de rest van de dagen ben je onderweg naar de klanten.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Natascha Koster 06- 15 87 80 59
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045273
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Province Overijssel
Vakgebied
Engineering
Salaris
Nader bepreekbaar
Referentie:
1045273

Spreek met een consultant

Spreek met Natascha Koster, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0615878059