Account & Project Manager

Automotive| Ontwikkeling motoronderdelen | Commercieel | Leidinggevende | Almere | Senior | Fulltime | 1045908

Jouw nieuwe functie
Als Account & Project Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de ontwikkeling en verkoop van nieuwe turbo’s voor jouw Key Account. Vanaf onder andere het maken van een ontwerp, vinden van leveranciers, massaproductie tot het onderhandelen met de klant over een winstgevende verkoop. Voor zowel de projectontwikkeling als voor het accountmanagement heb je specialisten in jouw team zitten, die je ook aanstuurt terwijl je hands-on meewerkt.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze rol heb je minstens 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol en weet je leiding te geven vanuit jouw ervaring. Je voelt je thuis in het ontwikkelen van projecten binnen de auto-industrie en weet dit in goede banen te leiden. Je hoeft zelf niet de technische kennis te hebben om de onderdelen te ontwerpen, maar je moet wel begrijpen wat er gebeurt en dit goed weten over te brengen naar de klant. Je zal aan tafel zitten met inkoop en C-level management van de grootste automerken ter wereld, hierin voel jij je goed en weet je overtuigend te onderhandelen vanuit jouw kennis en ervaring.

Over de organisatie
Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe (MTEE) is een wereldspeler op het gebied van turbochargers voor de auto-industrie. Wist je dat ze een marktaandeel van 20% hebben in Europa? Dat betekent dat 1 op de 5 auto's in Europa is uitgerust met een turbo die in Almere is gemaakt. Om de automotive bij te kunnen dragen aan de wereldwijde klimaatdoelstellingen is downsizing (een kleinere motor met meer vermogen, eventueel hybride) noodzakelijk. Het gebruik van een turbocompressor is de beste manier om dit technisch mogelijk te maken.
Omdat het moederbedrijf in Japan is gevestigd, werken ze nauw samen met een cultuur die bekend staat om zijn gastvrijheid. En dat blijkt uit alles. Vanuit hun productielijn in Almere leveren zij rechtstreeks aan hun OEM's in heel Europa. Alle 600 medewerkers maken dit mogelijk met de nodige trots en toewijding.

De arbeidsvoorwaarden
Een nieuwe rol waarin jij de vrijheid, verantwoordelijkheid en nodige zelfstandigheid krijgt om deze verder vorm te geven. Dit alles binnen een organisatie met een 37.5 urige werkweek, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en 27 verlofdagen + 5 collectieve vrije dagen. Verder kennen zij flexibele werktijden en hebben ze een hybride policy.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Account & Project Manager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045908
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Automotive
Locatie
Almere
Vakgebied
Sales
Salaris
Max €6000 bruto per maand o.b.v. 40 uur
Referentie:
1045908

Spreek met een consultant

Spreek met Koen Hoppener, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0643452911

Vacatures soortgelijk aan Account & Project Manager

  • Key account manager

    Rotterdam | Key account manager | Aeronautic | Bonus | Sales
    Amsterdam80k-120k + bonus