Accountmanager

Eindhoven | Accountmanager | Buitendienst | Modulebouw| Industrie | Elektrotechniek | B2B | MBO | Fulltime |

Jouw nieuwe functie
Als accountmanager ben je commercieel verantwoordelijk voor een specifieke klantengroep in de machine- en modulebouw. Als volwaardig gesprekspartner ga jij onze bestaande klanten en prospects informeren en adviseren op basis van het assortiment, logistieke diensten en solutions. Waar je de ene dag aan tafel zit met een klant waar zij al jaren zaken mee doen, drink je de volgende dag een kop koffie met een potentiële nieuwe klant. Aan jou dus de uitdaging om van beide gesprekken op zowel korte als lange termijn een succes te maken. Het team op de vestiging in Eindhoven bestaat uit Accountmanagers, Commercieel medewerkers en Sales Assistants, totaal zijn dit circa 25 medewerkers. De sfeer is erg informeel en uiteraard worden de successen samen gevierd met een hapje en een drankje.

Jouw profiel
De ideale kandidaat beschikt over minimaal een MBO 4 diploma en heeft 3 jaar of meer ervaring in vergelijkbare functie binnen een commerciële en/of technische richting. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden om de klanten zo goed mogelijk te adviseren en resultaatgericht te werken. Kennis van de elektrotechniek is een grote pré. Tot slot: heb je kennis van Supply Chain en de processen hierin.

Over de organisatie
De organisatie waar je voor komt te werken is een elektro technische groothandel binnen de industrie. Zij leveren elektro technische componenten aan bedrijven binnen machine- en modulebouw.in de regio Eindhoven. Het bedrijf heeft binnen Nederland 9 fysieke vestigingen en verdeeld over Nederland, België en Spanje ongeveer 480 medewerkers. Binnen de organisatie wordt snel geschakeld en bieden zij innovatieve oplossingen aan een breed scala aan klanten.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt in de rol als Accountmanager terecht in een informele, groeiende organisatie. Je ontvangt hierbij een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Je ontvangt voor de functie natuurlijk ook een lease auto, telefoon en laptop om jouw klanten maximaal te bedienen. Daarnaast zijn er volop trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Tot slot krijg je 25 vakantiedagen plus 6 ADV-dagen op basis van een 39-urige werkweek.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044046
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Eindhoven
Vakgebied
Engineering
Salaris
Afhankelijk van opleiding en werkervaring
Referentie:
1044046

Spreek met een consultant

Spreek met Gijs van Beers, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: +31681316511