Accountmanager

Regio Utrecht | Gelderland | Overijssel | Accountmanager | Technische Sales | Nederlands | Engineering|
Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het leveren van gespecialiseerde oplossingen voor de magazijnvraagstukken van jouw klanten. Je bent veel onderweg om bij de klanten op locatie te kijken welke oplossingen het beste passen. Dit doe je voor bestaande klanten, leads die binnen komen vanuit marketing en een deel zal new business zijn. Je opent de deur voor de technische mensen binnen het bedrijf om de daadwerkelijke producten te leveren aan de klanten. Deze klanten zijn allerlei soort bedrijven met een magazijn of werkplaats, dit kunnen bijvoorbeeld MKB’s zijn of grotere E-commerce bedrijven. Je plant zelfstandig afspraken met klanten en bent eigen baas over jouw agenda. Binnen deze functie heb je dus veel vrijheid in de manier van invullen en hoe jouw dagen eruit zien.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager voor deze organisatie heb je minstens 4-5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst rol en beschik je over een hunter mentaliteit. Je bent goed in het opzetten van relaties en bent niet bang om zomaar een bedrijf binnen te lopen die een potentiële klant zou kunnen zijn. Daarnaast heb je affiniteit met logistieke/technische oplossingen. Wanneer je bij de klant bent, denk je snel in oplossingen en pak je het meetlint er al bij om te kijken wat wel of niet past.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie binnen de (geautomatiseerde) magazijninrichtingen. Het hoofdkantoor zit in België, het Nederlandse kantoor in Waalwijk. Het bedrijf is typerend voor een familie bedrijf, waarbij korte lijntjes naar directie van zelfsprekend zijn. Daarnaast legt de organisatie graag de verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dit houdt in dat je veel vrijheid hebt in je functie en hoe je deze gaat invullen.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt een competitief salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring en je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard hoort bij een Accountmanager functie ook een bonusregeling, auto van de zaak (ook voor privé), laptop en telefoon. Tot slot krijg je bij de functie 25 vakantiedagen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Accountmanager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden #1045044
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Utrecht/Gelderland/Overijssel
Specialism
Sales
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1045044

Talk to a consultant

Talk to Koen Hoppener, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0643452911

  • Accountmanager

    Regio Midden-Nederland | Tijdelijke energie & klimaat oplossingen | Snel schakelen | Commercieel | B2B |
    NederlandAfhankelijk van kennis en ervaring