Accountmanager Aftersales

Regio Arnhem | Sales | Aftersales | Automotive | Key Accounts | Fulltime | 1045361

Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager Aftersales ben jij het eerste aanspreekpunt voor een key account of autodealer na de verkoop voor vragen, klachten en defecten aan de wagens. Wanneer de klant met vragen of problemen naar jou toe komt, ga jij de oplossing bedenken en hier intern de juiste mensen voor inschakelen. Ook ga jij proactief langs bij de klanten of dealers en onderhoud je continu een goede relatie om problemen voor te kunnen blijven.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager Aftersales heb jij meerdere jaren ervaring in een commerciële rol, het liefst binnen de auto-industrie. Je hebt genoeg technische kennis om snel te weten waar in de wagens de problemen liggen en al aan een oplossing te denken en te weten welke afdeling hiervoor nodig is, maar bent ook commercieel ingesteld. Je denkt probleemoplossend en weet goed om te gaan met klachten. Om zowel intern als extern goed te kunnen schakelen ben jij communicatief erg vaardig, zowel in het Engels als Nederlands. Frans is een extra voordeel.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die vrachtauto’s en autobussen produceert. Deze wagens worden zowel commercieel als particulier gebruikt. Het kantoor is in de regio Arnhem, hier wordt ongeveer 2 keer per week gewerkt. In Nederland werken ongeveer 25 mensen heel hecht samen. Op kantoor hangt een hele goede sfeer en is er veel tijd voor gezelligheid.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt jou een mooi competitief salaris met bonuscomponent. Daarnaast krijg je 24 vakantiedagen + 13 adv dagen op basis van een 40-urige werkweek en een leaseauto die je ook privé kan rijden. Ook wordt je ingeschreven bij een pensioenplan, met een stukje eigen bijdrage.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Accountmanager Aftersales? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045361
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Automotive
Locatie
Arnhem
Vakgebied
Sales
Salaris
Afhankelijk van ervaring
Referentie:
1045361

Spreek met een consultant

Spreek met Koen Hoppener, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0643452911