Accountmanager binnendienst laboratorium

Accountmanager binnendienst laboratorium | Tiel | 1044992 | lab instrumenten | life sciences | chemie | sales
Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager binnendienst maak je deel uit van het sales team (momenteel 8 collega’s) van jouw nieuwe werkgever. Je wordt commercieel verantwoordelijk voor jouw eigen klanten die gebruik maken van de laboratorium oplossingen van jouw werkgever. Op dagelijkse basis houd jij je bezig met het genereren van omzet bij jouw klanten door ze beste technische oplossingen voor in het lab te bieden. Er komen leads binnen met wie jij het gesprek aan gaat (telefonisch, via videocalls, e-mail en chat). Vervolgens werk jij de offerte uit, verstuur je deze en volg je de offerte op bij de klant om uiteindelijk de deal te sluiten. Je krijgt een omzet jaartarget mee en als je deze behaalt zul je hiervoor beloond worden met een mooie bonus.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze functie als Accountmanager binnendienst heb je een Life Sciences opleiding gevolgd, bijvoorbeeld chemie of laboratoriumonderwijs. Idealiter heb je ook ervaring in het lab opgedaan. Jouw technische kennis en achtergrond combineer je met een commerciële instelling en met goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in een soortgelijke functie is niet nodig. Als jij de juiste instelling en motivatie hebt nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag bij een wereldwijde producent van meet- en weegapparatuur. Zij bedienen een breed scala aan sectoren: retail, apotheek, fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria. De organisatie heeft vestigingen in meer dan 100 landen wereldwijd en er werken ruim 15.000 collega’s. In de Benelux hebben zij kantoren in Brussel en Tiel, waar jij aan de slag gaat en waar je een belangrijke rol gaat spelen in de distributie van de apparatuur in de regio. Kwaliteit en vakkundig advies staan hoog in het vaandel bij de organisatie en zij staan hier dan ook om bekend in de industrie.

De arbeidsvoorwaarden
Als Accountmanager binnendienst ontvang je een passend salaris welke je aan kunt vullen met mooie bonussen als je succesvol bent in jouw werk. De organisatie biedt verder 34 vakantiedagen, vakantiegeld, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Wanneer je start in deze rol zorgen zij voor een goed inwerktraject en ook na de eerste periode zul je goede trainingen, begeleiding en coaching krijgen. Zij bieden uitzicht op een vast dienstverband en er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor de langere termijn, bijvoorbeeld naar een buitendienst sales functie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Accountmanager binnendienst? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1044992
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Industrieel & Productie
Locatie
Tiel
Vakgebied
Life Sciences
Salaris
afhankelijk van kennis en ervaring
Referentie:
1044992

Spreek met een consultant

Spreek met Merel Hasselo, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0031620076590