Accountmanager Elektronica

Accountmanager Elektronica | Actieve componenten | Elektronica ontwikkelaars | Fabrikant | Zuidwest | Fulltime

Jouw nieuwe functie
In jouw nieuwe functie als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Je rapporteert in deze functie aan de Sales District Manager Nederland. Je schakelt continu tussen R&D, Engineers en jouw team intern om ervoor te zorgen dat de componenten van Würth Elektronik worden meegenomen in de productie van de organisatie die de EMS (Electronic manufacturing service) verzorgt. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het pakket EMC & Inductive Components voor de regio Zuidwest Nederland.

Jouw profiel
Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik jij minimaal over 3 jaar werkervaring in een commerciële buitendienst rol binnen een (Elektro) technische organisatie (B2B). Daarnaast heb jij HBO werk- en denkniveau en kennis van elektrotechniek middels opleiding of werkervaring. Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau. Daarnaast is het in deze functie belangrijk dat jij autonoom kan werken en een home office beschikbaar hebt. Je werkt namelijk vanuit huis.

Over de organisatie
De opdrachtgever is Würth Elektronik. Würth Elektronik is zelfstandig dochterbedrijf van de Würth Group. Anno 2021 is de Würth Group nog steeds een familiebedrijf met ruim 80.000 werknemers wereldwijd.

Würth Elektronik is fabrikant van elektronische en elektromechanische componenten. Het productportfolio omvat: EMC-Componenten, EMC-Filters, Inductoren, Connectoren, Condensatoren, Voedingsmodules en nog veel meer.

De directe verkooporganisatie is actief in bijna 50 landen. Met 16 productiefaciliteiten verspreid over de wereld, garanderen ze volledige ontwerpondersteuning, gratis samples en snelle levering (24-48 uur) van de componenten overal ter wereld.

De arbeidsvoorwaarden
Je werkt in een internationale organisatie maar wel op lokaal niveau. De organisatie kenmerkt zich met de korte lijnen naar het management. Je krijgt daarnaast de kans om in deze rol op termijn door te groeien. Je ontvangt een uitstekend basis salaris, met daarop aanvullend goede secundaire voorwaarden zoals een auto, laptop, tablet en telefoon. Ook kan je een maandelijkse bonus verdienen op basis van individuele prestatie.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.

Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.


#LI-DNI
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Zuidwest Nederland
Vakgebied
Engineering
Salaris
Op basis van ervaring
Referentie:
1046689

Spreek met een consultant

Spreek met Stef van de Wiel, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0654996035

Vacatures soortgelijk aan Accountmanager Elektronica

  • Accounts Payable/Accounts Receivable Specialist

    Accounts Receivable/Accounts payable SpecialistAmsterdam | Accounts Receivable | Accounts Payable | 1–3 years
    AmsterdamCompetitive salary with additional benefits
  • Accountmanager Electronica

    Accountmanager | Connectoren, Modules en Sensoren | Zuid-Nederland | Distribiteur | Design-in trajecten
    Zuid-NederlandOp basis van ervaring