Accountmanager Rentals

Technische Sales | Tijdelijke klimaatoplossingen| Regio Rotterdam | NL | Fulltime | 1045545

Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van tijdelijke klimaatoplossingen in jouw regio. Je zal schakelen met veel verschillende soorten klanten en veel verschillende oplossingen. In de zomer zal je veel schakelen met ziekenhuizen, evenementen, productiebedrijven en retail om te koelen. In de winter zal je bezig zijn met verwarmen en vochtverwerking, voor bijvoorbeeld bouwbedrijven. Een groot deel van het klantencontact zal warm zijn, maar er wordt ook verwacht dat je bezig bent met het vinden van nieuwe klanten. De rol bevat ook twee kanten. Allereest het sales gedeelte, relatiebeheer en offertes etc. Nadat dit is gebeurd blijf je betrokken bij het project als projectmanager, je kijkt met de klant wat er nodig is voor levering en blijft de klant ondersteunen.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager heb je al meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol, binnen de klimaatoplossingen kan een voordeel zijn. Een affiniteit en kennis van techniek is belangrijk, zodat je kan zien wat op welk moment nodig is om de producten te kunnen leveren. Verder ben je iemand die zijn eigen business kan runnen binnen een bedrijf en ben je proactief naar zowel bestaande als nieuwe klanten. Als laatste ben je woonachtig in de regio Rotterdam en ben je fulltime beschikbaar.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een organisatie binnen de tijdelijke klimaatoplossingen, zowel grootschalig als kleinschalig. Het kantoor zit in Oudewater. Klanten variëren van kleine organisaties tot grote evenementen en ziekenhuizen met behoefte naar klimaatoplossingen. Het is een klein bedrijf, met een heel open cultuur. Iedereen helpt elkaar en houdt niet vast aan zijn/haar positie.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt jou een goed competitief salaris met bonuscomponent. Daarnaast krijg je een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak. De organisatie is aangesloten aan de CAO Metaal en Techniek, je krijgt daarom 23 vakantiedagen + 13 adv dagen op basis van fulltime. Er wordt met een flexibel hybride systeem gewerkt, waarbij je ongeveer 2 dagen per week op kantoor bent.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Accountmanager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#1045545
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Industrieel & Productie
Location
Rotterdam
Specialism
Sales
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1045545

Talk to a consultant

Talk to Koen Hoppener, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0643452911