Accountmanager Retail

Accountmanager | Kitchenware | Retail | New Business | Accountmanagement | Ambitieus | Energiek | Fulltime
Jouw nieuwe functie
Ben jij een zelfstandige, energieke en ambitieuze Accountmanager? Ben jij bekend met Retail klanten in het keukensegment of aanverwante sectoren en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan ben ik op zoek naar jou! In jouw nieuwe rol ga jij in Nederland het verschil maken voor de organisatie Franke Nederland, onderdeel van Franke Home Solutions. Je bent als vertegenwoordiger verantwoordelijk voor bestaande klanten binnen de Retail sector, waar jij verkoop en winst gaat optimaliseren d.m.v. goede adviezen over het assortiment en het analyseren van de klantbehoeften. Ook ga je actief op zoek naar nieuwe verkoopkansen. In deze rol schakel je dagelijks met jouw collega's op de binnendienst, jouw 2 collega's in de buitendienst en rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager beschik je over HBO- werk en denkniveau en idealiter beschik je over 2+ jaar werkervaring als Accountmanager binnen het keukensegment of aanverwante sectoren (horeca/events/grootkeukentechniek). Je bent initiatiefrijk en je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid. Je bent ontzettend ambitieus en gaat graag de uitdaging aan. Het is jouw doel om met deze functie binnen te komen bij een internationaal bedrijf, je skills verder te ontwikkelen en om je voor langere tijd te committent aan jouw werkgever en jouw carrière hier op te bouwen.

Je bent verbaal sterk en jij hebt een passie voor sales en relatiebeheer. Het lukt jou goed om met gesprekspartners op verschillende niveaus te schakelen. Verder ben je gedisciplineerd, kun je goed omgaan met vrijheid en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over de organisatie
Franke Nederland biedt consumenten de beste producten en slimme oplossingen. Alle producten zijn stijlvol, duurzaam, innovatief en gebruiksvriendelijk! Sinds de oprichting in 1911 is het succes van Franke gebaseerd op innovatieve technologie, uniek design en uitstekende Zwitserse kwaliteit. Deze waarden vormen nog steeds de hoeksteen van het succes, samen met ondernemingszin, oplossingsgericht handelen en verantwoordelijkheidsgevoel. Franke Nederland biedt een veelzijdige functie in een dynamische (inter)nationale omgeving met korte lijnen. De Nederlandse organisatie werkt op strategisch en operationeel niveau samen met de belangrijkste branchepartners (keukenfabrikanten) en landelijke retailpartners (waaronder DMG, ontwerpstudio's en speciaalkeukens).

De arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een innovatieve onderneming als Accountmanager met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Bij deze organisatie werk je in een internationale omgeving met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een marktconform salaris + bonus, een lease auto, laptop, telefoon, 27 vakantiedagen + 13 ATV-dagen en andere goede secundaire voorwaarden en verdere incentives.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045088
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & Consumer Goods
Location
Breda
Specialism
Retail Fashion and Lifestyle
Pay
Afhankelijk van opleiding en werkervaring
Ref:
1045088

Talk to a consultant

Talk to Fay Wagenmakers, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0646730216