Accounts Payable Specialist

Eindhoven | Accounts Payable Specialist | Nederlands | Engels | Fulltime | Vast | Thuiswerken
Jouw nieuwe functie
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar thuis werken mogelijk is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als Accounts Payable Specialist maak je deel uit van het Finance team. In je dagelijkse werk zal je je bezig gaan houden met het volledige proces van de bestelling van goederen en diensten tot en met het betalen van de orders. Je zorgt hierbij voor de correcte afhandeling, met een pro-actieve opvolging en door middel van duidelijke communicatie. Daarnaast denk je mee om de efficiëntie te verbeteren en ziet kansen.

Jij ondersteunt het Finance team met diverse financiële taken, zoals het opvragen, opvolgen en correct inboeken van facturen en credit nota’s. Je maakt leveranciersgegevens aan en past deze waar nodig aan in het systeem. Daarnaast maak je budget overzichten en opvolgsheets, ook het tijdig inboeken van de kwartaal -en jaarafsluiting behoort tot een van jouw taken.

Jouw profiel
Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels. Gezien de voertaal binnen het bedrijf Engels is, is het belangrijk dat je de Engelse taal voldoende beheerst. Verder heb jij goede kennis van het Microsoft Office pakket en heb je ervaring met een CRM systeem, bij voorkeur SAP. Het is een vereiste dat je 40 uur in de week beschikbaar bent.

Qua persoonlijkheid is het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en in staat bent om je eigen werk op te starten.

De arbeidsvoorwaarden
Je zal deze baan grotendeels vanuit huis uit gaan voeren. Je kan op vrijwillige basis naar kantoor. Het bedrijf biedt veel trainingen en interne opleidingen aan.

De salaris indicatie voor deze functie ligt tussen de €2900,- en de €3600,- euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je komt direct in dienst bij het bedrijf zelf.

Over de organisatie
Deze organisatie is een groot technisch bedrijf dat interne processen van andere bedrijven overneemt. Je vormt als het ware een externe Accounts Payable Specialist voor één van hun klanten. Het gaat hier om een internationale organisatie met een informele werksfeer.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044370
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Techniek & Internet
Location
Eindhoven
Specialism
Finance
Pay
Afhankelijk van je ervaring
Ref:
1044370

Talk to a consultant

Talk to Kim Glasbergen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0643449035