Branch Manager Gouda

Industrie | OEM | MRO | Onderhoud |Vestigingsmanager

Jouw nieuwe functie
Als vestigingmanager/branchmanager van de vestiging Gouda ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten op de vestiging en de regio Gouda. Deze vestiging heeft een historie vanuit Goudse Ijzerwaren, een naam die in de omgeving nog steeds bekend is. Je werkt samen met 14 collega’s verdeelt over outside sales (2), Commerciële binnendienst (7), en logistieke medewerkers (4). De klantenkring bestaat uit onder andere klanten in de infra, installateurs en rail markt.

Je zorgt dat er een vertaling van strategie naar operatie plaatsvindt. Dit doe je door de verkooporganisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit betekent dus het optimaliseren van sales teams (binnen en buiten), klantsegmentatie en value added selling. Belangrijk hierbij is; de samenwerking met de interne organisatie, een kritische blik naar de markt, en trends en ontwikkelingen tijdig spotten. Met deze informatie ben jij de regisseur van de regio, en probeer je continue de vestiging verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je een adviserende rol aan het MT, ben je P&L verantwoordelijk en ben je een voorbeeld naar collega’s.


Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Branchmanager heb je minimaal een bachelor diploma in een bedrijfskundige of technische richting. Je hebt ervaring binnen de OEM of MRO wereld. Daarnaast heb je ervaring in het aansturen van grote team op zowel commercieel gebied als gericht op de operatie. Je weet om te gaan met diverse culturen en personen in beweging te brengen. Je bent een echte people manager die niet bang is om moeilijke knopen door te hakken. Daarnaast ben je in staat om zelf een vertaling van strategie naar tactisch/operationeel niveau te maken.

Over de organisatie
Rubix is een totaalleveranciers voor alle onderhouds- en productie-benodigdheden. Klanten kunnen voor vragen en technisch advies terecht bij meer dan 70 lokale vestigingen en gespecialiseerde Technical centers. Met innovatieve oplossingen zorgt Rubix er voor dat klanten technische en logistieke kostenbesparingen kunnen realiseren. Met 850 medewerkers in de Benelux en een omzet van €264 miljoen behoort Rubix tot een van de marktleiders binnen de industrie.

De arbeidsvoorwaarden
Je werkt in een internationale organisatie op lokaal niveau. Iedere vestiging heeft toch zijn eigen cultuur en eigen sfeer. Naast een uitstekend salaris krijg je alle extra’s die je mag verwachten voor deze functie zoals; auto van de zaak, telefoon, laptop. Daarnaast ontvang je een uitstekend basis salaris met daarop aanvullend goede secundaire voorwaarden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

#1044809
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Industrieel & Productie
Localisation
Gouda
Spécialité
Engineering
Salaire
Op basis van kennis en ervaring
Réf.:
1044809

Contactez-nous

Parlez à Koen Alderliesten, en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: +31615836899

EMPLOI SIMILAIRE

 • Branch Manager Spijkenisse

  Vestigingsmanager | Branch Manager | Industrie | MRO | Onderhoud
  RotterdamOp basis van kennis en ervaring
 • Functioneel Beheerder

  Functioneel Beheerder
  Utrechtin overleg
 • Functioneel beheerder

  SME portal | Scrum | Stackeholders | Communicatie | Agile
  NETHERLANDS55k - 78k + pension