Broker

Broker | Verzekeringsmakelaar | Rotterdam | 1045377
Ben jij op zoek naar een baan waarbij jouw commerciële instelling en adviesvaardigheden onmisbaar zijn? En lijkt het je gaaf om aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en risico's van Nederland? Dan is dit dé vacature voor jou!

Uw nieuwe functie
Als Broker ben je zowel commercieel als vakinhoudelijk gedreven. Het sluiten van polissen voor nieuwe relaties, het onderhouden van de bestaande portefeuille, het werken binnen beursfaciliteiten en waar mogelijk het verder uitbouwen en ontwikkelen van nieuwe faciliteiten, is voor jou een van de uitdagingen.

Je brengt risico’s in kaart, onderhandelt met verzekeraars en geeft de klant advies op basis van hun behoeftes. Per klant zal je een persoonlijk advies maken, daarom is geen klant of advies hetzelfde. Binnen de organisatie zijn er verschillende specialisaties. Zo kan jij jouw specialisatie helemaal jouw eigen maken. Heb jij bijvoorbeeld interesse in Cyber, Liability of Financial Lines? Dan helpt jouw potentiele nieuwe werkgever je om van jouw interesse jouw werk te maken.

Uw profiel
Je bent commercieel gedreven, proactief, leergierig en communicatief vaardig.Idealiter heb je al enige relevante werkervaring opgedaan en ben je in het bezit van WFT basis en schade. Maar heb je dit niet, is dit geen enkel probleem. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pre.

De arbeidsvoorwaarden
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Bruto maandsalaris van 2300 - 3650 o.b.v. 38,75-urige werkweek.
  • Flexibel salariscomponent van ongeveer 19%. Dit kun je gebruiken voor een verscheidenheid aan doeleinden, o.a.: als bruto uitbetaling, extra vakantiedagen, extra pensioen of als aanvulling op het inzetbaarheidsbudget.
  • Een bonusregeling
  • Premievrij pensioen
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
  • Hybride werken


Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045377
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Bankwezen & Financiële dienstverlening
Locatie
Rotterdam
Vakgebied
Insurance
Salaris
maandelijk salaris + flexibel salariscomponent + bonusregeling
Referentie:
1045377

Spreek met een consultant

Spreek met Robin Rijkers, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0611268250