Campagne Marketeer

Campagne Marketeer | regio Nijmegen | HBO | offline en online | proactief | zelfstandig | projectmanagement

Je nieuwe functie
Als Campagne Marketeer heb je een essentiële rol binnen het lokale marketing team. Je creëert en beheert online en offline communicatie- en campagnemiddelen. Van creatieve briefing tot lancering ben jij de cruciale schakel om van elke campagne een succes te maken. Aan de hand van de campagnestrategie, welke je vormgeeft in samenwerking met de Marketing Manager, bepaal je welke kanalen worden ingezet en zorg je zowel offline als online voor een heldere boodschap. Samen met het digitale marketingteam, grafisch ontwerpers en externe partijen zorg je voor de introductie van verrassende campagnes. Als een echte projectmanager bewaak je het proces, verzamel je tijdig de juiste informatie, geeft op tijd feedback en zorg je ervoor dat deadlines gerealiseerd worden. Je fungeert als een lokale campagne expert die kan werken rond verschillende thema's en de communicatie kan personaliseren naar de doelgroepen. Denk hierbij ook aan brochures, promotiemateriaal, beursmateriaal etc. Je ziet kansen, speelt in op veranderingen en richt je op de behoeften van de business. In deze rol werk je enkele dagen per week op het hoofdkantoor, maar ook regelmatig vanuit een van de 15 verkoopcentra in Nederland of vanuit huis.

Jouw profiel
Voor deze veelzijdige marketingrol zoeken wij een kandidaat met een afgeronde relevante Hbo-opleiding en met enige werkervaring als Campagne marketeer, maar ben je een starter en beschik over voldoende pro activiteit en creativiteit, gaan we ook graag het gesprek met je aan. Bij voorkeur heb je kennis van marketing automation tools zoals Pardot, Mailchimp of Hubspot. Belangrijk is dat je communicatief sterk bent en in staat bent om verschillende marketingprojecten tegelijk te beheren.

Over de organisatie
De organisatie is een producent van hoogkwalitatieve producten voor waterdichting en isolatie. Al meer dan honderdvijftig jaar bouwen ze hun expertise uit en stellen zij hun kennis ten dienste van hun klanten. Zij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor plaatsers, aannemers en architecten. Om het marketingteam op het kantoor in regio Nijmegen te versterken, zijn wij voor hem op zoek naar een Campagne Marketeer.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een internationale organisatie met zo’n 10.000 medewerkers wereldwijd, waar aandacht is voor (de ontwikkeling van) de medewerkers. De cultuur is open en informeel en de lijnen zijn kort. Het marketingteam is gedreven en biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject, vanuit het regionale marketingteam in België krijg je ook je eigen Campagnecoach toegewezen. Naast een salaris dat past bij jouw ervaring, krijg je 25 vakantiedagen en tot 12 ATV dagen. Tevens bieden zij een zeer aantrekkelijke pensioenregeling en hebben ze een winstdeling.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045771
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Bouw
Locatie
Regio Nijmegen
Vakgebied
Marketing
Salaris
Salaris afhankelijk van ervaring, 25 vakantiedagen, 12 ATV, Hybride werken
Referentie:
1045771

Spreek met een consultant

Spreek met Femke Boogers, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: +31 646891582

Vacatures soortgelijk aan Campagne Marketeer

  • Marketing Coördinator

    Marketing Coördinator | Den Bosch | MBO/HBO | 2+ jaar ervaring | Commercieel | affiniteit met techniek
    Den BoschSalaris afhankelijk van ervaring, 41 vakantiedagen, hybride
  • Content Marketeer

    Content Marketeer | Den Bosch | Food | 3+ jaar ervaring | Nederlands en Engels
    Den BoschAfhankelijk van ervaring