Chemisch Analist

Amsterdam | Chemisch Analist | Radioactiviteit | Analytische Chemie | HPLC | GC | GMP | MBO | MLO | 1045619

Jouw nieuwe functie
Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste chemisch analist die het productie team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het produceren van radioactieve producten. Hierbij ben je niet alleen verantwoordelijk voor de synthese van het product maar ook de kwaliteitscontrole door middel van verschillende analytisch chemische analyses zoals HPLC, GC en TLC. Omdat je in een productie omgeving aan de slag gaat zullen er ook nog andere taken bijkomen zoals het verpakken / verzenden van de gemaakte producten, en het schoonmaken van GMP laboratoria zodat je een volgende productie kan doen. Je zal terecht komen in een enthousiast team die er samen voor zorgen dat alle klanten en patiënten hun benodigde producten zullen ontvangen, waarbij er ook sprake is van onregelmatige diensten waaronder nacht- en zondagsdiensten. Uiteraard zal je hier een extra toeslag voor ontvangen!

Jouw profiel
Om er een groot succes van te maken, dien je in het bezit te zijn van minimaal een MLO 4 diploma in de richting van analytische chemie of vergelijkbaar. Je hebt daarbij kennis opgedaan van analytische technieken zoals HPLC, GC of TLC. Heb je relevante werkervaring opgedaan tijdens werk en/of stage? Dan is dit extra mooi meegenomen! Is het werken in een clean room of GMP omgeving ook niet onbekend voor jou? Dan is dit ook een zeer sterk pluspunt! Ervaring in het werken met radioactiviteit is niet nodig zolang je maar interesse hebt om hier mee te werken. De klant zal er dan voor zorgen dat jij alle benodigde trainingen en opleidingen hier voor kan volgen. Tot slot zijn nachtdiensten voor jou geen probleem en kan je helder en duidelijk communiceren in zowel Engels als Nederlands.

Over de organisatie
Onze klant produceert dagelijks radiofarmaca in hun gloednieuwe en moderne GMP-faciliteiten die in heel Nederland en daarbuiten worden gebruikt om verschillende vormen van kanker, neurologische aandoeningen of hart- en vaatziekten op te sporen, maar ook voor onderzoek naar de effectiviteit van medicijnen. Jaarlijks leveren ze met een team van ongeveer 40 medewerkers diagnostische radiofarmaca aan de Nederlandse ziekenhuizen, goed voor ongeveer 80.000 patiënten per jaar.

De arbeidsvoorwaarden
De klant biedt in eerste instantie een contract aan voor de duur van één jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Ze hanteren een salaris range van minimaal €2.267,- tot maximaal €3.422,- bruto per maand op basis van opleiding en ervaring. Dit is overigens exclusief ploegentoeslag.

Solliciteer direct op deze functie
Ben je nou geïnteresseerd geraakt in deze rol, klik dan op 'Solliciteer nu' om jouw up-to-date CV op te sturen of bel ons! Is deze rol nou niet helemaal geschikt voor jou, maar je bent wel op zoek naar een andere functie, neem dan gerust contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1045619
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Industrieel & Productie
Locatie
Amsterdam
Vakgebied
Life Sciences
Salaris
€2.267,- tot €3.422,- gebaseerd op ervaring en opleiding
Referentie:
1045619

Spreek met een consultant

Spreek met Ricardo Vos, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0615878909