Commercieel Medewerker - Ben jij ons nieuwe talent?

Breda | Commercieel Medewerker | HBO | Financiële Dienstverlening | Accountmanagement | Sales
Jouw nieuwe functie
Als Commercieel Medewerker ben je in staat om 163 vragen te beantwoorden van zowel directe klanten als brokers, sta je midden in de business en ben je verantwoordelijk voor het accountmanagement en de verlengingen van de klantenportefeuille in het MKB. Na een intensieve en waardevolle onboarding maak je een vliegende start om alle vragen te beantwoorden, of door te verwijzen naar de desbetreffende collega. Ook draag jij, samen met vijf collega’s in jouw team, zorg voor andere commerciële activiteiten voor jouw klanten. Denk hierbij aan trainingen, polisuitleg en het toelichten van beslissingen die de klant, of broker aangaan. Kortom, jij bent de vraagbaak voor de klant. Jij bent eager to learn en weet precies hoe je moet onderhandelen door jouw commerciële drive.

In de rol als Commercial Officer help jij bijvoorbeeld een klant telefonisch wegwijs te maken in het klantenportaal en geef jij de klant direct tips hoe de vraag de volgende keer zelfstandig opgelost kan worden.
Ook overleg jij met directe collega’s over nieuwe marktomstandigheden bij een klant. Jij schakelt met verschillende afdelingen, om een passend antwoord op uitdagende vraagstukken te krijgen. Meerdere keren per dag bespreek jij de aanpak van de klantenportefeuille met directe collega’s.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol beschik jij over een hbo-werk- en denkniveau. Je krijgt energie van samenwerken en weet precies hoe je moet verbinden. Je bent een kameleon in je communicatie en weet precies hoe je je gesprekspartner moet benaderen. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en een band op te bouwen met jouw klanten. Tot slot sta jij open om te leren en jezelf te verbeteren.

De arbeidsvoorwaarden
Jouw talent wordt bij Coface gezien, herkend en erkend. De dynamische omgeving waarin jij als Commercieel Medewerker terecht komt zorgt voor legio ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Buiten de interne opleiding die ervoor zorgt dat jij alles te weten komt over Coface, een kredietverzekering en de polissen, krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen met € 750,- aan duurzaam inzetbaarheidsbudget per jaar. Naast jezelf ontwikkelen stimuleert Coface vitaliteit door de helft van ieder sportabonnement te vergoeden en kun je afkoppelen wanneer nodig tijdens een van je 30 vakantiedagen. Tot slot werkt Coface met een bonusregeling, een dertiende maand en een uitstekend pensioen.

Over de organisatie
Dé kredietverzekeraar van Nederland, Coface, is door de 75 jaar aan ervaring een marktleider op wereldniveau en helpt verschillende bedrijven in alle branches met krediet- en risicomanagement. Wanneer een organisatie veilig zaken wil doen is dit plek waar bedrijven aankloppen. Coface maakt veilig handelen mogelijk voor ieder bedrijf, in iedere sector, ongeacht omzet, door een kredietverzekering op maat aan te bieden. Dit kan alleen gerealiseerd worden dankzij de 4.500 experts met 78 verschillende nationaliteiten werkzaam in bijna 60 landen. Deze gigant telt ook mee op de Nederlandse markt en is gevestigd in Breda. Op deze locatie zijn meer dan 110 experts werkzaam die zich iedere dag bezighouden om veilig handelen te realiseren voor bedrijven.

Solliciteer direct op jouw nieuwe functie
Heb je interesse in deze vacature van Commercieel Medewerker? Klik dan op 'Solliciteer nu', stuur een appje of bel naar Eva Bos op 06-38555390. #1045656
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Bankwezen & Financiële dienstverlening
Locatie
Breda
Vakgebied
Sales
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Referentie:
1045656

Spreek met een consultant

Spreek met Eva Bos , de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 123456789

Vacatures soortgelijk aan Commercieel Medewerker - Ben jij ons nieuwe talent?

  • Medewerker Financiele Administratie

    Houten | Administration Manager | Nederlands | All round administratie | IT Consulting
    HoutenCompetitive salary with strong secondary benfits