Corporate Recruiter

Eindhoven | Recruitment | Vast | Fulltime | Thuiswerken | Vastgoed | 1045272
Je nieuwe functie
In deze functie als Corporate Recruiter ben jij het directe aanspreekpunt voor zowel kandidaten als collega’s. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces en geef je ook advies aan de hiring managers op gebied van werving en selectie.

Je basistaken bestaan uit het voeren van sollicitatiegesprekken, zowel digitaal als face-to-face. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het sourcen van deze kandidaten middels verschillende kanalen, zoals LinkedIn en Jobboards. Samen met marketing denk jij ook mee hoe we deze kanalen nog beter kunnen optimaliseren. Hiernaast pak je ook HR-gerelateerde projecten op zoals Employer Branding en draag je een actieve bijdrage aan procesverbetering.

Je profiel
Je hebt HBO werk- en denkniveau en al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, zoals Corporate Recruiter, Recruiter, Sourcer, Talent Acquisition Specialist of Recruitment Consultant. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijksgevoel, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en houd je het hoofd koel in stressvolle situaties

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is actief in vastgoed. Over de gehele organisatie werken zo’n 250 medewerkers, waarvan 150 medewerkers in Nederland. Binnen de organisatie kom je te werken in een informeel HR-team, bestaande uit 1 HR-manager, 1 HR-assistent en 2 HR-stagiaires. In dit team heerst een open cultuur en kun je je collega’s altijd bereiken voor vragen, opmerken of een praatje.

De arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op een uitstekend salaris tussen de €3200 en €3800, afhankelijk van kennis en ervaring. Naast een uitstekend salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, reiskosten, 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Je kunt rekenen op een goed inwerktraject en je krijgt daarbij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over je carrière mogelijkheden. #1045272
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Onroerend goed
Location
Eindhoven
Specialism
Construction and Property
Pay
Uitstekend
Ref:
1045272

Talk to a consultant

Talk to Nikki Verkooijen, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0628069040