E-Commerce Manager

E-Commerce Manager | Online Marketing | Data driven | Retail | Fashion | Fulltime | Den Bosch
Jouw nieuwe functie
E-Commerce én fashion, daar word jij nou écht enthousiast van! Een functie met uitdaging, eigen inbreng en veel verantwoordelijkheid. Ben je het gewend om vanuit eigen initiatief de kar te trekken en jouw team mee te nemen? En heb je affiniteit met cijfers en ben je analytisch ingesteld? Lees dan gauw verder! Voor een toonaangevende speler binnen de schoenen- en kledingbranche zijn we op zoek naar een E-Commerce Manager.

In deze rol ben jij eindverantwoordelijk voor het complete E-Commerce team dat bestaat uit 6 gedreven online specialisten. Als E-Commerce Manager ben je verder verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen van de online platformen, de webshops zijn dus ook jouw 1e prioriteit! Je houdt je onder andere bezig met het bedenken en uitrollen van de onlinesales strategie en weet de strategie ook om te zetten naar tactische jaarplannen, een roadmap en KPI’s. Dit alles mag je doen vanuit een prachtige en moderne werkomgeving in de omgeving van Den Bosch.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar iemand die het gewend is om een anderen te coachen en te begeleiden, indien je hier aantoonbare ervaring in hebt, dan heb je meteen een streepje voor. Verder is het vanzelfsprekend dat je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Idealiter ben je 40 uur per week beschikbaar, waarbij je de mogelijkheid krijgt om ook vanuit huis te werken. Uiteraard ben je sterk in je communicatie, zowel in het Nederlands als in het Engels. Verder ben je van nature een analytische denker met een data-driven way of working. Magento, XL-enz en PLM daar ben je uiteraard allemaal meer dan bekend mee en je kunt jouw team hierin ook begeleiden en aansturen.

Over de organisatie
Een grote speler in de Fashion sector met een sterke focus op kleding en schoenen. Het hoofdkantoor is te vinden in de omgeving van Den Bosch en biedt een prachtige en creatieve werkplek voor alle afdelingen van de organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf én jouw team continue te ontwikkelen. Je komt terecht in een hechte organisatie waarbij je veel en nauw samenwerkt. Er heerst een gezellige en informele sfeer waarbij iedereen het belangrijk vindt om samen mooie resultaten te behalen.

De arbeidsvoorwaarden
Het salaris ligt tussen 4000 en 4500 bruto op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden ze je mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. vakantiedagen, een pensioenregeling en reiskosten.

Solliciteer direct op deze vacature
Interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel met Yashmine Saija via 06-28837643. #1045084
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Den Bosch
Vakgebied
Marketing
Salaris
4000 tot 4500 bruto per maand op fulltime basis
Referentie:
1045084

Spreek met een consultant

Spreek met Yashmine Saija, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0628837643