HR generalist / Talent Acquisition Specialist (32-40 uur/wk)

HR Generalist / Recruiter / HR adviseur / Talent Acquisition / Full-time / Scherpenzeel / 1045218 / perm

Jouw nieuwe rol
In deze rol houd je je vooral bezig met werving en employer branding. In tijden waarin dat mogelijk is en van je gevraagd wordt, draag je daarnaast ook bij aan generieke HR-taken. Deze rol is daarmee uitstekend geschikt voor zowel iemand die op zoek is naar een rol waar hij/zij al zijn/haar ervaring met recruitment in kwijt kan als voor iemand die daarnaast ook interesse heeft het bredere HR vak.

Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de recruitment gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast kun je bijspringen bij de meer generieke HR-taken en HR-processen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vervanging van je collega (HR Business partner/HR support) bij ziekte of vakantie. Maar ook aan het meedenken en werken aan de continue verbetering van de ‘employee journey’ van alle medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgever. Dit onder andere door: updaten van het personeelshandboek, initiëren en uitvoeren van verbetervoorstellen op basis van onze jaarlijkse medewerkerstevredenheid, meedenken en werken aan procesverbeteringen van ons als HR-afdeling (bijvoorbeeld onboarding) of meedenken over initiatieven op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling.

In deze rol ben je binnen het team (met jou erbij 5 personen) de specialist voor de recruitment gerelateerde zaken en werk en denk je mee in de gehele breedte van het HR-domein (van administratieve processen tot en met werkzaamheden van de HR Business partners). Een perfecte rol voor iemand met een brede interesse en specifieke kennis van en ervaring met recruitment gerelateerde zaken. Een mooie rol voor iemand die op termijn verder wil groeien binnen recruitment. Echter ook ideaal als je de optie open wilt houden en generieke HR-ervaring op wilt doen om op een later moment de overstap te maken naar bijvoorbeeld een HR Businesspartner rol of een andere HR rol.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardige werkervaring.
 • Hands on ervaring met LinkedIn Recruiter. (Je krijgt een LinkedIn recruitersaccount tot je beschikking)
 • Je werkt graag samen in een team, bent vriendelijk en vind jezelf een ‘manusje van alles’.
 • Goed in het werken met systemen (ervaring met Workday is een pré, de wil om daar meer van te snappen een must).
 • Je bent veelzijdig, leergierig en prettig in omgang.
 • Sterk in de Nederlandse en in de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Creatief in het bedenken van manieren om Interface, met al haar onontgonnen potentieel op het gebied van werkgeversmerk, beter in de markt te zetten.

Jouw nieuwe werkgever

Onze klant is wereldleider op het gebied van modulaire vloerbedekking. Ze staan erom bekend dat ze grenzen verleggen, en om hun innovaties op het gebied van biomimicry en recycling. Ze voeren deze ambities nog verder door en ontwikkelen producten die niet alleen CO2-neutraal maar zelfs CO2-negatief zijn.
Zij zijn voortdurend op zoek naar duurzame handelsvormen en zetten zich volledig in om het bedrijf zodanig te runnen, dat er een klimaat ontstaat dat geschikt is om in te leven. Ze zijn probleemoplossers, dromers, wetenschappers, designers en pioniers. Ze zijn dan misschien over de hele wereld verspreid, maar ze werken nauw samen met een gedeelde visie en gedeelde waarden. De medewerkers zijn allemaal trots om deel uit te maken van een bedrijf dat het goed doet door goed te doen.

Wat krijg je hiervoor terug
 • Een baan binnen een bedrijf met ‘purpose’.
 • Flexibiliteit in werktijden en werklocatie (inclusief de mogelijkheden om gedeeltelijk vanuit huis te werken, waarbij je een aantal voorzieningen aangeboden wordt).
 • Een moderne smartphone en laptop.
 • • 25 vrije dagen + 13 ADV dagen (op basis van fulltime).
 • Een baan met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Verder groeien binnen het vak van recruitment/employer branding en/of richting een andere rol binnen het HR domein (HR Businesspartner / HR officer).
 • Vakantiegeld (8%).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Uitgebreide werknemersverzekeringen.
 • Leuke collega’s in een informele, maar professionele werksfeer.
 • Een gegarandeerde jaarlijkse uitkering van 8%.
 • Een salaris, passend bij jouw kennis en ervaring (tussen € 3.500,- en € 4.300,- per maand).What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call Sandra Boerekamp now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career. #1045218
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Resumen

Tipo de empleo
Permanente
Industria
Personeel & Organisatie
Lugar
Scherpenzeel
Sector
Human Resources
Salario
In overleg
Ref.:
1045218

Hablar con un consultor

Hablar con Sandra Boerekamp, la persona que lleva esta posición,, que se encuentra en la oficina de Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Teléfono: 0204609260