HR medewerker

Omgeving Den Bosch | HR medewerker | Retail | Fashion | Parttime | Vast | tijdelijk | 1044956

Je nieuwe functie
Wordt jij enthousiast van werken in een internationale fashion georienteerde organisatie? Ben jij voor 24 uur per week beschikbaar voor een periode van 7 maanden? Heb jij al wat relevante werkervaring opgedaan? Dan past deze functie bij jou! In deze rol als HR-medewerker ben je namelijk volledig verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van de HR-werkzaamgeden binnen deze organisatie. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen.

In deze functie krijg je een erg breed takenpakket. Zo heb je een belangrijk rol in het proces rondom werving en selectie van nieuwe interne collega’s, draag je zorg dat de wetgeving rondom HR juist in acht wordt genomen en bewaak je ziek- en herstelmeldingen. Daarnaast ga je je ook bezig houden met verschillende administratieve taken op gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties en het up to date houden van de personeelsdossiers.

Je profiel
Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ook beschik je over kennis van de huidige wet- en regelgeving omtrent HR, zoals omtrent Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan, neem je graag initiatief en vind je het leuk om verbetervoorstellen aan te dragen. Je vrienden omschrijven je als nauwkeurig en accuraat en je weet rust en overzicht te bewaken in een hectische omgeving.

Over de organisatie
Een snel groeiende organisatie met een sterke focus op fashion en branding. Het hoofdkantoor is gevestigd in omgeving Den Bosch en biedt een mooie en creatieve werkplek. Je komt vast in dienst van de organisatie en je komt terecht in een jong en hecht team en je krijgt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden
Het salaris van deze functie ligt tussen de €2500,- en €3200,- gebaseerd op je ervaring en het is mogelijk om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan. Je kan goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals o.a. vakantiedagen, pensioenregeling en reiskosten. Als mooie plus ontvang je ook nog eens 30% personeelskorting en kom je te werken in één van de mooiste kantoren in de omgeving.

Solliciteer direct
Heeft je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044956
Fai clic qui per accedere alla Privacy Policy di Hays, che fornisce informazioni dettagliate su come utilizziamo e proteggiamo le tue informazioni personali e sui tuoi diritti a riguardo.

Riepilogo

Tipologia di lavoro
Tempo indeterminato
Settore
Retail & Consumer Goods
Sede di lavoro
Den Bosch
Divisione
Human Resources
Retribuzione
€2500 tot €3200
Rif:
1044956

Consulente di riferimento

Il Consulente Melanie Bastiaanse, è il nostro esperto che gestisce questa opportunità di lavoro, con sede a Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefono: 0622663364