Key Account Manager Beauty Cosmetics

Benelux | Key Account Manager | Beauty cosmetics | Brands | Analytisch | Finance | Retail in-store | 1045323
Jouw nieuwe functie
In deze functie ben jij verantwoordelijk om verschillende luxe schoonheidsmerken naar een hoger niveau te tillen. Jij houdt je dagelijks bezig met het analyseren van de omzet, prognoses en maandelijkse budgetafsluitingen.
Op regelmatige basis bezoek jij de centrale inkoopkantoren in de Benelux voor jaargesprekken en onderhandelingen over bijvoorbeeld de handelsvoorwaarden. Je bent volledig verantwoordelijk voor de key account strategie en met jouw resultaatgerichte aanpak heb jij een sterke focus op het behalen van jouw KPI’s.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Key Account Manager heb je ervaring binnen de beauty cosmetica branche; op Benelux-niveau is een pluspunt. Je bent in het bezit van een rijbewijs en spreekt/schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
De focus van deze functie ligt op het financiële en analytische gedeelte, daarom beheers jij een uitstekend niveau van Excel & PowerPoint. Je bent commercieel, staat sterk in je schoenen en bent een echte onderhandelaar.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie binnen het luxe segment van de beauty cosmetics branche. Momenteel bouwen zij hard aan verschillende brands binnen de parfum en skincare en zoeken zij ter versterking van dit team een Key Account Manager.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed salaris, biedt deze opdrachtgever jou een full-time contract, leaseauto, 26 vakantiedagen, een telefoon en laptop, pensioenregeling, bonus en veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature van Key Account Manager Cosmetica? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Nancy Henriet 0628069045.

Is deze vacature niet precies wat jij zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045323
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Regio Rotterdam
Vakgebied
Sales
Salaris
Max. 4500 bpm + 10% bonus
Referentie:
1045323

Spreek met een consultant

Spreek met Nancy Henriet, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0628069045