Leadgeneratie Marketeer

Leadgeneratie Marketeer | Sales & Marketing | Den Bosch | Fulltime | IT branche |
Jouw nieuwe functie
Heb jij affiniteit met zowel marketing als sales? En kun je eigenlijk niet kiezen tussen die twee? Daarnaast een echte aanpakker die kansen in de markt ziet? En lijkt het je tof om je eigen marketingcampagne op te volgen door zelf de leads te bellen? Lees dan gauw verder! Voor een gevestigde naam binnen de IT branche is HAYS op zoek naar een Leadgeneratie Marketeer.

Als verantwoordelijkheden mag je denken aan het overtuigen van klanten en leads over diverse IT oplossingen. Je zoekt aan de hand van een vooraf ingestelde marketingcampagne, het eerste contact persoonlijk én telefonisch op en zet dan jouw ‘warmgedraaide’ lead door naar sales, zodat jouw contact een mooi voorstel tegemoet kan zien. Qua taken mag je verder denken aan het beheren van de toestroom van leads en het documenteren daarvan, het creëren en signaleren van kansen om deze om te zetten in kwalitatieve leads. In deze rol kun jij jezelf oneindig ontwikkelen als onderdeel van de marketingafdeling en ben je daarnaast ook de rechterhand van de Accountmanager New Business.

Jouw profiel
Je beschikt over minimaal een MBO 4 diploma in de richting van marketing of sales. Je haalt energie uit het uitbouwen van New Business en het behalen van concrete resultaten. Verder beschik je over communicatieve vaardigheden en ben je enthousiast, leergierig en een echte teamplayer.

Over de organisatie
Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Met een team van ongeveer 250 collega’s werken zij vanaf diverse locaties door heel Nederland hard én met plezier om klanten door het hele land slimmer, beter en zorgelozer te laten werken dankzij IT-oplossingen. Met de juiste drive, passie voor je vak en positieve instelling liggen er talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden
De salarisrange reikt van 2500 tot 3000 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden ze 25 vakantiedagen op fulltime basis, een telefoon en laptop, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week, 32 of 36 is eventueel bespreekbaar.

Solliciteer direct op deze vacature
Interesse in deze positie? Klik dan gauw op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel met Yashmine Saija via 0628837643. #1045215
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Techniek & Internet
Locatie
Den Bosch
Vakgebied
Marketing
Salaris
2500 tot 3000 bruto per maand op fulltime basis
Referentie:
1045215

Spreek met een consultant

Spreek met Yashmine Saija, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0628837643