Leidinggevende Assemblage Specialist

Assemblage Specialist / Supervisor | Oss | MBO 4 | Procestechniek | Food
Jouw nieuwe functie
Als Leidinggevende Assemblage Specialist heb jij zowel operationele, projectmatige en aansturende verantwoordelijkheden binnen de werkplaats. Zo ben je zelf actief bezig met het assembleren van technische componenten (30%) maar ligt met name de focus op het aansturen van de assemblage monteurs op de werkplaats (70%). Planning, technische ondersteuning en het waarborgen van de kwaliteit zijn hierin ontzettend van belang. Zo ondersteun je de monteurs waar nodig en weet je de monteurs efficiënt in te zetten. Tevens wordt jij als Leidinggevende assemblage specialist in een vroeg stadium betrokken bij projecten, en sta je nauw in contact met de Project Manager. waarbij jouw kennis en inbreng over het assemblage-stuk onmisbaar is. Dit kan betekenen dat je met enige regelmaat op montagelocatie van de klant aanwezig ben en in overleg gaat met de klant. Je levert kwaliteit door actief mee te denken met de klant en oplossingen aan te bieden die binnen de productiemogelijkheden van het assemblage team.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Om succesvol te zijn als Leidinggevende Assemblage Specialist heb je minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau in de richting van installatietechniek, mechanische techniek, machinebouw of soortgelijke. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring binnen de installatietechniek. Idealiter heb jij ervaring met besturingsprocessen van machine lijnen binnen de voedingsmiddelen industrie (van grondstof tot product). Verder ben je communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels. Jij hebt de ambitie om met deze organisatie mee te groeien, kan snel schakelen en weet in te ingrijpen wanneer de situatie hierom vraagt. Verder ben je resultaatgericht, je denkt in mogelijkheden en streeft naar het beste resultaat. Tot slot ben je een echte teamplayer en werkt nauw samen naar een prachtig resultaat.

Wat krijg je hiervoor terug?
Werken bij deze organisatie betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Onze opdrachtgever biedt een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Binnen het team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden zij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Je komt te werken in een gloednieuw pand, state of the art fabriek van ruim 10.000m2!

Jouw nieuwe organisatie
Je komt te werken in een organisatie die al ruime tijd actief is met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Zij zijn gevestigd in een splinternieuwe -state of the art- fabriek. Zij bieden klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Belangrijke kernwaarden voor deze organisatie zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken. Een organisatie die afgelopen jaren zijn gegroeid en de verwachting is dat ze dit blijven doen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Assemblage Specialist Supervisor? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date C.V. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045076 #1045076
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Oss
Vakgebied
Engineering
Salaris
Marktconform
Referentie:
1045076
Sluitingsdatum
16 Apr 2023

Spreek met een consultant

Spreek met Jelmer van Doorn, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0643449050