Marketeer

Marketeer | Den Bosch | IT branche | 2+ jaar ervaring | innovatief

Jouw nieuwe functie
In deze zeer afwisselende marketingrol ga je werken voor verschillende bedrijfsonderdelen en ga je een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de afdeling. Jij bent de verbinding tussen de doelgroep, sales, productmanagement en je eigen marketingcollega’s. Je ondersteunt E-commerce en Sales met marketingactiviteiten en met het organiseren van lokale netwerk-en beursactiviteiten. Je verdiept je in de markt en deelt jouw kennis intern. Je ontwikkelt en beheert communicatietools zoals email campagnes, social media, nieuwsbrieven, brochures en presentaties. Je zorg voor een goede briefing richting externe marketingpartijen. Het meedenken met het verbeteren van processen en werkwijzen wordt enorm gewaardeerd.

Jouw profiel
Bij voorkeur beschik jij over een HBO diploma in de richting van marketing of communicatie, ben je een echte zelfstarter en stel je de vraag achter de vraag. Je bent communicatief vaardig en weet gemakkelijk contact te leggen met collega’s van diverse afdelingen. Je hebt de wil om slimmer en innovatiever te werken en weet anderen hier ook van te overtuigen. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in soortgelijke rol.

Over de organisatie
Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Met een team van ongeveer 250 collega’s werken zij vanaf diverse locaties door heel Nederland hard én met plezier om klanten door het hele land slimmer, beter en zorgelozer te laten werken dankzij IT-oplossingen. Met de juiste drive, passie voor je vak en positieve instelling liggen er talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden
De salarisrange is tussen 2500 en 3800 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder bieden ze 25 vakantiedagen op fulltime basis, een laptop, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week, 32 of 36 is eventueel bespreekbaar.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045204
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Techniek & Internet
Location
Den Bosch
Specialism
Marketing
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1045204

Talk to a consultant

Talk to Femke Boogers, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: +31 646891582