Medewerker HR Business Support

HR medewerker / HR Generalist / Human Resources / Amsterdam Sloterdijk / 32-40 uur / hybride / 1045851

Jouw nieuwe rol

Als medewerker HR Business Support verzorg je de 1e en 2e lijnondersteuning en adviseer en verstrek je medewerkers informatie met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en de interpretatie van personele regelingen en/of cao. Alle buiten de routine vallende vragen leg je voor aan de senior medewerker of andere afdelingen binnen HR. De HR afdeling bestaat uit een HR Director, 3 HR managers, 5 HR BP's,
HR expertise center en de afdeling HR Services,waar deze functie onder valt.

Binnen deze organisatie is het mogelijk om 4 x 9 uur te werken. Ook mag je 40 uur werken en zij kennen een hybrid policy ( 2 dagen per week op kantoor).

Wat ga je doen?
 • 1e lijns opvang van vragen (telefoon, mail en chat) van medewerkers en management
 • Uitvoeren van alle beheersmatige en procedurele zaken uit rondom in- en uitstroom en/of doorstroom van onze medewerkers, waaronder het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het voeren van zelfstandige correspondentie en het verwerken van informatie in diverse systemen en administraties etc.
 • Zorgdragen voor adequate terugkoppeling van vragen met betrekking tot regelingen en procedures aan de HR Business Partners en management.
 • Op de hoogte blijven van de nieuwe en gewijzigde CAO en interne regelgeving op het gebied van arbeidsvoorwaarden.
 • Bewaken van de voortgang en adequate afhandeling van lopende zaken (bijv. retour komen van getekende arbeidsovereenkomst met bijbehorende stukken, signaleren van bijzonderheden etc.).
 • Zorgdragen voor adequate opvolging en afhandeling van vragen in overleg met de senior medewerker
 • Bijdrage leveren aan het verbeteren en standaardiseren van processen en procedures, gericht op continue verbeteren en vanuit Klantbelang Centraal.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding HR (Personeel en Arbeid, Personeelsadministratie).
 • Enkele jaren werkervaring binnen het werkterrein van HR en dan met name gericht op de personeelsadministratie en/of HR Service Desk is een pre.
 • Ervaring met administratieve processen is een vereiste.
 • Kennis van regelgeving op het gebied van arbeidsvoorwaarden en HR ontwikkelingen.
 • Kennis van de interne organisatie waarvoor werkzaamheden worden verricht.
 • Kennis en ervaring in het gebruik van PC-toepassingen (office-omgeving en in het bijzonder AFAS Profit).
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ook in het Engels.

Wat verwachten wij van jou
Een stressbestendige, flexibele, accurate en resultaatgerichte teamplayer die goed kan samenwerken. Je hebt een klantgerichte en service gerichte houding en je gaat voor de opbouw van een duurzame relatie. Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen en kun je je goed verplaatsen in de situatie van de medewerker en de leidinggevende. Vanwege de grote diversiteit in binnenkomende verzoeken is snel schakelen voor jou geen probleem.

Jouw nieuwe werkgever
Athora heeft met de labels Reaal en Zwitserleven een lange traditie in de verzekeringsbranche. Ze zijn ons bewust van de snelheid waarmee de maatschappij verandert door technologische innovaties, sociale interacties en economische ontwikkelingen. Dat heeft invloed op de wensen en verwachtingen van hun klanten. Ze willen hun klanten slimme en duurzame oplossingen bieden om hun kostbaarheden te beschermen en hun dromen waar te maken. Elke dag opnieuw.

Wat krijg je hiervoor terug

Een mooie rol binnen een groot HR team waar je de mogelijkheid krijgt om veel te leren en jezelf te ontwikkelen binnen een informele sfeer. Zij gaan zeer binnenkort verhuizen naar Amsterdam Sloterdijk en zijn dan ook met het OV heel goed bereikbaar. Verder bieden zij een 13de maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een riante thuiswerkvergoeding en obv een 36 urige werkweek heb je recht op 27 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra verlofdagen.

What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call Sandra Boerekamp now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career. #1045851
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Personeel & Organisatie
Locatie
Amsterdam
Vakgebied
Human Resources
Salaris
max EURO 53.885,60 inclusief 8% vakantiegeld en 13de maand
Referentie:
1045851

Spreek met een consultant

Spreek met Sandra Boerekamp, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0204609260

Vacatures soortgelijk aan Medewerker HR Business Support

 • HR Generalist

  Human Resources / HR Generalist / HR Advisor / Perm / 32-40 / Amsterdam / HBO / 1045525
  AmsterdamIn consultation
 • HR Generalist / HR Advisor

  HR Adviseur / HR Generalist / HR Officer / 32-40 uur /Hybride rol / Westland / Human Resources / Bachelor /
  WestlandMax. 65000,-- obv 40 uur, inclusief vakantiegeld.
 • (Junior) HR Adviseur

  Human Resources / > 1 jaar werkervaring / HR Generalist / Bachelor / Perm / 32-40 uur
  LeidenMaximaal EURO 3500,-- bruto per maand obv 40 uur