Monteur Machinebouw Mechanica

Bakel | Monteur Mechanica | Machinebouw | Werktuigbouwkunde | MBO | 1043516

Jouw nieuwe functie
Als Assemblage Monteur ben je bezig bent met het assembleren, instellen, afstellen en testen van de machines. Aan de machines wordt er gewerkt met mechanische, elektrotechnische en mechatronische componenten. Door jou expertise in Mechanica ga jij aan de hand van instructies en tekeningen aan de slag met het bouwen van mechanische onderdelen en componenten tot complete constructies, apparaten of modules. Daarna test je de samengebouwde onderdelen en stel je ze zelf af. Je lokaliseert storingen op mechanisch gebied en lost ze op en indien nodig pas je onderdelen aan. Je voert alle voorkomende onderhoud -, reparatie – en inspectiewerkzaamheden op werktuigbouwkundige vlak. Daarnaast verricht je nieuwbouw- en uitbereidingswerkzaamheden. Tot slot voer je revisie, bank, plaat, las en draaiwerkzaamheden uit.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol heb je een afgeronde MBO diploma richting WTB of vergelijkbaar (metaal technisch). Je hebt kennis op het terrein van elektrische schakelingen, pneumatiek, hydrauliek. Ook heb je kennis van frequentieregelaars en temperatuurregelaars. Idealiter heb je ervaring op het gebied van lassen en gevorderd tekening lezen. Ervaringen met assembleren is een pré aangezien je machines en of delen ervan gaat bouwen. Om je werk goed uit te voeren heb je goede communicatieve vaardigheden en kan je goed samen werken met collega’s. Uiteraard is het van belang dat je oplossingsgericht denkt en assertief bent.

Over de organisatie
Je komt te werken bij een van de grootste machinebouwers voor de voedselverwerkende industrie. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van machines en complete productielijnen voor het produceren, snijden en verpakken van voedsel. Dit zijn producten die je vindt in de supermarkt en welke verkocht worden bij fastfoodketens en foodservice bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in 24 landen en er werken ongeveer 400 andere collega’s op locatie.

De arbeidsvoorwaarden
Een technische functie met verantwoordelijkheid bij een van de grootste leveranciers van machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
- Een competitief salaris- en verloningspakket o.b.v. je professionele ervaring
- 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Reiskostenvergoeding
- Aantrekkelijke pensioenregeling
- Opleidingen en trainingen

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1043516
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Engineering
Locatie
Bakel
Vakgebied
Engineering
Salaris
Marktconform
Referentie:
1043516
Sluitingsdatum
30 Jun 2023

Spreek met een consultant

Spreek met Marc Bekker, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: +31612098754

Vacatures soortgelijk aan Monteur Machinebouw Mechanica

  • Industrial Automation Technician

    Regio ‘s-Hertogenbosch | Automation Technician | Internationaal | Service Engineering | Machinebouw
    Den BoschMarktconform op basis van kennis en ervaring