Onboarding Specialist

| Onboarding | Administratief | Internationaal | NL & EN | Eindhoven | Fulltime | Hybride |

Jouw nieuwe functie
Ben jij een echte spin in het web als het gaat om de financiële administratie? Werk jij graag samen met jouw collega’s? Ben jij klantgericht? Dan is deze rol als Onboarding Specialist echt iets voor jou! Als Onboarding Specialist werk je samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat klanten snel en efficiënt kunnen onboarden. Werkzaamheden:
  • Ervoor zorgen dat onze klanten snel en efficiënt kunnen onboarden
  • Zorgen dat klant duidelijk en tijdig wordt geïnformeerd en de juiste stukken aanlevert
  • Zorgen voor een volledige, juiste en tijdige verwerking van alle informatie in ons klantsysteem
  • Proactief verbeteringen aandragen om het onboarding proces en daarmee de ervaring van de klant verder te optimaliseren

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze rol is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en bij voorkeur een Financiële/ Commerciële achtergrond of werkervaring in de Financiële, Klantenservice, of Customer Success dienstverlening . Je bent klantgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel.

De Arbeidsvoorwaarden
De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €2500 en €3500 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring. Er zijn twee verplichte dagen dat je op kantoor word verwacht, namelijk de maandag en woensdag. De overige dagen heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken, voor deze dagen ontvang je dan ook een thuiswerkvergoeding. Om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen krijg je toegang tot de trainingsdatabase van het bedrijf. Meer informatie omtrent het salaris en de arbeidsvoorwaarden lichten we graag persoonlijk toe.

Over de organisatie
Het bedrijf is actief in de financiële dienstverlening. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een dynamische werkomgeving. Je krijgt een breed takenpakket en volop de kans om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Meer omtrent het bedrijf lichten we graag telefonisch toe.

Solliciteer direct
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045809
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Bankwezen & Financiële dienstverlening
Locatie
Eindhoven
Vakgebied
Office Support
Salaris
2500-3500
Referentie:
1045809

Spreek met een consultant

Spreek met Yasmine van Feggelen, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0643449048

Vacatures soortgelijk aan Onboarding Specialist

  • HR Generalist ID1361

    HR Generalist, Nijmegen the Netherlands
    Nijmegen, the NetherlandsHR