Online Marketeer

Online Marketeer | regio Breda | HBO | techniek | campagnes | SEA | SEO | HTML | Digital Marketing
Jouw nieuwe functie
In deze rol als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de digitale uitingen van de opdrachtgever op hun diverse platformen en werk je mee aan hun campagnes en webinars. Jij zorgt er tevens voor dat de huisstijl op elk platform wordt bewaakt, zodat ze ook internationaal herkenbaar zijn. Daarbij ben verantwoordelijk voor de webpagina’s en de digitale nieuwsbrieven. Verder mag je als Online Marketeer denken aan werkzaamheden als het schrijven van content, vormgeven en publiceren van nieuwsbrieven en het analyseren, rapporteren en adviseren in online campagnes data en analytics.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld Marketing of Media Design en hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Tevens is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Heb je daarnaast ook nog interesse in de automatisering achter websites en kennis van HTML, SEO en SEA? Mooi, dan komen we graag met jou in contact.

Over de organisatie
De opdrachtgever is een technische B2B-distributeur van elektrotechnische en mechanische producten en diensten. Met een team van circa 500 mensen en een jaaromzet van 240 miljoen euro zijn zij actief in Nederland, België en Spanje. Voor uitbreiding van het relatief nieuw marketingteam zijn zij op zoek naar frisse, positieve en hardwerkende marketeers. Het marketing team bestaat uit vier collega’s die vanuit hun rol ondersteunend zijn aan de gehele groep. De functie van marketeer is een rol met veel verantwoordelijkheid binnen een afdeling die continu in ontwikkeling blijft. Hierbinnen is voor jou veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden
De salarisrange bevindt zich tussen de 3000 en 4000 bruto per maand op fulltimebasis, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast mag je rekenen op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen, een winstuitkering en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044375
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Techniek & Internet
Locatie
Breda
Divisie
Marketing
Salaris
bruto per maand op basis van 38 uur per week
Ref:
1044375

Neem contact op

Contacteer Yashmine Saija, de consultant die deze vacature beheert, in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0628837643