Operational Buyer

Nijmegen | Semicon | Purchasing | Order Management | Supplier Management | Stakeholder Management | High Tech

Uw nieuwe functie
Namens onze AAA-Klant, leidend expert in de high volume productie van semiconductors gevestigd in Nijmegen, zoeken wij naar een Operational Buyer. Als Operational Buyer ben je het kernpunt van de afdeling en handel jij de inkoop op basis van de behoefte van de engineers af. Dit doe je door dagelijks de inkoop behoefte van de engineers op te vragen en van hieruit de inkoop activiteiten op te starten. Zo ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de orders conform technische richtlijnen en op voorhand gemaakte overeenkomsten. Dit volg je op door de geplaatste orders te managen zodat jou team goed weet wat de status van de order is. Bij verstoringen in het proces zorg jij voor een juiste oplossing door met de leverancier in contact te komen en indien nodig de verantwoordelijke Category Manager aan te sluiten. Hierin is het zaak dat jij over een grote groep orders het overzicht behoudt en dit duidelijk binnen de organisatie weet te communiceren. Verder zorg je voor de juiste administratieve verwerking van de order, draag je zorg voor het leveranciers management, en source je wanneer nodig ook nieuwe suppliers om aan de interne vraag te voldoen. Binnen deze rol is veel ruimte voor ondernemerschap en eigen invulling, zodat het altijd uitdagend blijft en je aan veel verbeter projecten kan mee werken en professionele groeit te waarborgen.

Uw profiel
Om in deze rol succesvol te zijn ben jij een iemand met werkervaring binnen een technische project omgeving om een duidelijke inzage te krijgen in het benodigde materiaal en goed te communiceren met de engineers. Verder ga jij klant en kwaliteit georiënteerd te werk en ben jij zeer sterk in je communicatie. Voor jou is het geen probleem de dagelijkse inkoop behoeftes van de engineers in kaart te brengen en met meerdere stakeholders in contact te staan. Daarnaast ben jij vloeiend in het Engels, heb je een ondernemende instelling en toon jij graag initiatief. Tot slot heb jij ervaring van order management, operationeel inkoop en of leverancier management, bij voorkeur binnen een technische project omgeving.

Over de organisatie
De klant is leidend expert in de high volume productie van essentiële semiconductors benodigd voor ieder elektronisch product op de wereld. Vanuit hun hoofdkantoor in Nijmegen verschepen ze ruim 100 miljard producten over de hele wereld. Hun producten worden dan ook gezien als benchmarks op het gebied van efficiëntie in proces, omvang, kracht en prestaties. In totaal werken er ruim 14.000 werknemers wereldwijd en staat de organisatie bekend om zijn innovatief vermogen en ontwikkeling van hun personeel. Al met al bieden ze veel uitdaging en mogelijkheden om als

De arbeidsvoorwaarden
Naast een omgeving waarin je constant kan blijven ontwikkelen krijg je een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring, de range bevind zich tussen €2800 en €3800 bruto per maand. Hiernaast ontvang je 25 vakantiedagen, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en de mogelijkheid om te omwikkeling binnen het inkoop vak.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045205
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Temporaire
Secteur d'activité
Supply Chain & Logistiek
Localisation
Nijmegen
Spécialité
Engineering
Salaire
Op basis van kennis en ervaring
Réf.:
1045205

Contactez-nous

Parlez à Stefan de Jong, en charge de cette offre, située à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: 0615571938