Outside sales Amsterdam

Amsterdam | Outside Sales | Engineering | Sales
Jouw nieuwe functie
Als commerciële productspecialist ben je het aanspreekpunt voor onze klanten rondom Amsterdam. Samen met je collega’s werk je in tandem aan verschillende projecten. Verder heb je actief contact met bestaande of potentiële klanten. Je luistert naar hun behoeften en biedt een passende oplossing. Het zoeken en vinden van nieuwe klanten motiveert en geeft je energie.

Jouw profiel
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële functie en Techniek zit in je lijf.
Technische kennis in elektrotechniek is nodig om onze producten te begrijpen en onze klanten te kunnen helpen. Verder motiveert Communicatie met klanten jou, zowel in het Nederlands als het Engels. Je bent een teamplayer en hecht belang aan een fijne groep collega’s.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is 30 jaar specialist in power supplies. Ze zijn exclusief verdeler van de beste internationale merken (oa Puls) en richt zich op design-in en verkoop in Benelux. Ze zijn geen box movers maar werken met specialisten die door hun technische kennis een meerwaarde kunnen betekenen voor hun klanten. Hun klanten zijn gerenommeerde industriële bedrijven in machinebouw, automatisatie, semicon, railway, telecom, militaire, marine en medische toepassingen.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een marktconform salaris met een bonusregeling, reiskosten, netto onkostenvergoeding en je hebt 30 vakantiedagen. Verder is Remote werken de standaard bij deze organisatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Yuksel Tuzgol op +31(0)628837635. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045063
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Techniek & Internet
Localisation
Amsterdam
Spécialité
Sales
Salaire
Max 70k afhankelijk van ervaring
Réf.:
1045063

Contactez-nous

Parlez à Yuksel Tuzgol, en charge de cette offre, située à Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Téléphone: +31628837635