Packaging Operator

SHE | GMP | Pharma | Packaging Operator | Dagdienst | Boxmeer | Animal Health
Jouw nieuwe functie

Allround Operator werk je in een SHE en GMP gereguleerde productie omgeving. Dit houdt in dat er gewerkt wordt volgens procedures en richtlijnen op gebied van veiligheid en kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de output. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit het bedienen en het ombouwen van druk-, etiketteer- en verpakkingsmachines. Daarnaast verricht je inpakwerkzaamheden en los je 1e lijns verstoringen aan het verpakkingsproces op. Deze handelingen registreer je nauwkeurig in het systeem.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor de rol als Allround operator beschik je over minimaal een afgeronde MBO3 opleiding. Zo heb je ervaring in het bedienen van machines waarbij technisch inzicht een pre is. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in zowel woord en geschrift. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen de farmaceutische industrie, starters zijn ook van harte welkom!

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zo zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8,3% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. Wanneer je meer dan 6 maanden in dienst bent krijg je nog eens €2500 bruto bonus bovenop het salaris!

Jouw organisatie
Je komt te werken in het grootste en meest veelzijdige geneesmiddelenbedrijf van Nederland! Onze klant is wereldleider binnen de gezondheidszorg, en leveren de meest innovatieve geneesmiddelen en vaccins voor mensen en dieren. Er heerst een open en gezellige werksfeer en er wordt constant geïnvesteerd in nieuwe productielijnen, faciliteiten om aan de wereldwijde groeiende vraag te voldoen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Packaging Operator? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045543
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Tijdelijk
Branche
Engineering
Locatie
Venray
Vakgebied
Engineering
Salaris
Marktconform
Referentie:
1045543
Sluitingsdatum
19 Apr 2023

Spreek met een consultant

Spreek met Jelmer van Doorn, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0643449050