Process Operator

Regio Breda | Proces Operator | Farmaceutisch | Manueel | 2- ploegen | MBO | 1043511

Jouw nieuwe functie
Voor een toonaangevend farmaceutische bedrijf in de regio van Breda zoeken we naar Process Operators. Je zal werken in een team met andere Process Operators aan de verpakking van farmaceutische producten. De primaire verantwoordelijkheid van het team is het verwerken, verpakken en labelen van medicijnen in een sterk gereguleerde en veilige omgeving. Dit betekend dat bij de afdeling waar je terecht komt het altijd perfect, schoon en strak georganiseerd is. Je staat aan de productie lijn en opereert volgens de standaard operationele procedures. Daarnaast ben je bezig met een goede afhandeling van de administratieve taken. Binnen dit team wordt er gewerkt in een 2-ploegendienst.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Process Operator is het erg belangrijk dat je goede communicatie skills hebt in het Engels en goed kan werken met collega’s. Je bent secuur in je werk en je denkt oplossingsgericht. Je hebt een MBO 2 werk en denkniveau aangevuld met enige ervaring binnen een productieomgeving. Idealiter heb je enige ervaring met standaard operationele procedures (SOP) en het uitvoeren hiervan. Daarnaast is het een plus als je een VAPRO A diploma hebt, ervaring in een GMP omgeving zoals in een farmaceutische of voedingsmiddelen industrie en eerder hebt gewerkt met systemen zoals SAP/MES.

Over de organisatie
De organisatie waar je aan de slag gaat is een internationale organisatie die actief is binnen de farmaceutische industrie. Zij ontwikkelen medicijnen over de hele wereld en zij dragen bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. De locatie in de regio Breda is één van de belangrijkste locaties van dit bedrijf. Je komt te werken op een internationale afdeling waarbij samenwerken één van de belangrijkste kenmerken zijn. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact en er is een cultuur waarbij iedereen elkaar wil helpen. Er is oog voor de medewerkers. De organisatie streeft naar een goede werk & privé balans.

De arbeidsvoorwaarden
Zowel de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je zal in een dynamische omgeving werken met enthousiaste collega’s! Je wordt op locatie opgeleid zodat je goed met het team kan meedraaien. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sporten in een fitness ruimte, zodat jij topfit blijft. De organisatie is zeer betrokken en biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
- Een competitief salaris- en verloningspakket o.b.v. je professionele ervaring
- Ploegentoeslag - 25 vakantiedagen + 5 ATV dagen
- Reiskostenvergoeding
- Aantrekkelijke pensioenregeling
- Opleidingen en trainingen

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1043511
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Tijdelijk
Branche
Engineering
Locatie
Breda
Vakgebied
Engineering
Salaris
Marktconform
Referentie:
1043511
Sluitingsdatum
12 May 2023

Spreek met een consultant

Spreek met Abanob Latifi, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefoonnummer: 0651544779