Product Data Coördinator Cosmetica

Regio Rotterdam | Product Data Coördinator | Beauty cosmetics | HBO | Brands | Analytisch | Excel | 1045897
Jouw nieuwe functie
Als Product Data Coördinator ben je onderdeel van het Product Management team en zorg je ervoor dat alle productdata beschikbaar en up-to-date is. Deze data gaat over prijzen, omschrijvingen, productlanceringen, verkopen etc.. Je bent het aanspreekpunt voor productdata van het gehele assortiment en ondersteunt het team met waardevolle inzichten op basis van doortastende analyses zoals data verkochte eenheden per merk, per retailer en andere verkoopgegevens.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Product Data Coördinator heb je minimaal twee jaar product data ervaring in de Retail. Je bent vasthoudend, secuur en durft eigen initiatief te nemen. Uiteraard ben je analytisch ingesteld en is jouw kennis van Excel & Powerpoint boven gemiddeld.
Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma en hebt veel affiniteit met beauty cosmetics.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie binnen het luxe segment van de beauty cosmetics branche. Momenteel bouwen zij hard aan verschillende brands binnen de parfum en skincare, en zoeken zij ter versterking van dit team een Product Data Coördinator.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed salaris, biedt deze opdrachtgever jou 26 vakantiedagen, een telefoon en laptop, pensioenregeling, kerstbonus en veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze vacature van Product Data Coördinator? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Nancy Henriet 0628069045.

Is deze vacature niet precies wat jij zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045897
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Permanent
Branche
Retail & Consumer Goods
Locatie
Regio Rotterdam
Vakgebied
Marketing
Salaris
Max €3500,-
Referentie:
1045897

Spreek met een consultant

Spreek met Nancy Henriet, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telefoonnummer: 0628069045