Project Manager Engineering

Project Manager Engineering | Oss | HBO | 5+ jaar PM ervaring | Food | Multidisciplinair

Jouw nieuwe functie
Als Project Manager Engineering ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van projectplannen in de voedingsmiddelenindustrie. Je bent gewend om te werken met internationale klanten. Voor multidisciplinaire projecten draai jij je hand niet om. Jij bent de belangrijkste schakel tussen internationale klanten en de interne organisatie. Je zorgt voor een optimaal verloop van de lopende projecten en houd je daarmee rekening met deadlines. Als eerste aanspreekpunt van de klant begeleid, adviseer en ontzorg je deze, gedurende het hele proces. Je bent onderdeel van het team van Project Managers en werkt intensief samen met collega’s van andere afdelingen. Je werkt samen en trekt de kar met het projectteam, bestaande uit diverse disciplines zoals technologie, engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, klanten, toeleveranciers en inbedrijfstellers. Je vindt het een uitdaging om projecten op tijd, binnen budget en met een tevreden klant af te ronden. Je zorgt voor de oplevering van FAT en SAT. Daarbij leg je de projectdocumentatie ook vast. Daarmee leg je de basis voor een nieuwe vervolgopdracht in de toekomst.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als Project Manager Engineering overzie je het geheel; je weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Je bent analytisch, ondernemend en durft keuzes te maken. Daarnaast zorgen je empathisch vermogen en je communicatie skills ervoor dat mensen durven te vragen om jouw advies en feedback én er iets mee doen. Je bent gewend om in een internationale en technische of productie omgeving te werken. Je hebt minimaal een afgeronde technische of technologische HBO opleiding. Verder heb je ruime ervaring met projectleiding in een technische of industriële omgeving, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring met projectmanagement met betrekking tot internationale technische projecten en proceslijnen. Tenslotte een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat ontvang je hiervoor terug?
Werken bij deze organisatie betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Zij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen het team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden zij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Dit in een gloednieuw pand met alle faciliteiten om in te werken.

Jouw nieuwe organisatie
Je komt te werken in een organisatie die zijn gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Zij zijn gevestigd in een splinternieuwe -state of the art- fabriek. Zij bieden klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Belangrijke kernwaarden voor deze organisatie zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken. Een organisatie die afgelopen jaren zijn gegroeid en dit blijven doen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Project Manager Engineering? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044224
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Oss
Specialism
Engineering
Pay
Marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
Ref:
1044224

Talk to a consultant

Talk to Michel Bouman, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0615562956

SIMILAR JOBS

  • Project Manager Warehouse Engineering

    Hybride | Project Manager | Intralogistiek | Magazijn inrichting | Warehouse Engineering | WMS
    NETHERLANDSMarktconform op basis van kennis en ervaring
  • Facility Manager Remote

    Facility Manager Remote | East or South Netherlands | Germany Work Area | Self Storage | Travelling | 1045083
    NETHERLANDSOp basis van ervaring