Sales Support Engineer

Rotterdam | Sales Support Engineer | Professionele Grootkeuken Techniek | Vaatwas- en desinfectie machines
Jouw functie
Als Sales Support Engineer ben je van belangrijke waarde binnen het team Sales Support / Projectbureau. Na een gedegen inwerkperiode en een kwalitatieve onboarding ben je verantwoordelijk voor het calculeren, offreren en uitvoeren van sales projecten in Nederland als voor exportlanden (Denemarken, Noorwegen, IJsland en Nederlandse Antillen). In deze rol schakel je veelal met diverse afdelingen variërend van Sales, Project Management tot Engineering. Hierin is het van belang dat je zorgt voor eenduidige orderbevestiging en vervult tevens een trekkende rol gedurende het gehele orderproces. Het doel is uiteraard een correcte en tijdige oplevering aan de klant. Concrete taken en verantwoordelijkheden binnen jouw pakket zijn:
  • Een cruciale rol vervullen in de ondersteuning bij de verkoop van de complete installaties, waaronder complexe technische systemen en producten
  • Het berekenen van een betrouwbare kostprijs onderbouwd in een compleet offertefile
  • Het vertalen van klantwensen naar een voorontwerp, welke voor jou de basis vormt voor het uitvoeren en samenstellen van de technische specificatie, opgevolgd door een begroting en een commercieel voorstel aan de klant
  • Je initieert verbetervoorstellen (procesverbetering, standaardcalculaties, calculatietools) die leiden tot een versterking van de concurrentiepositie.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol zit je op een HBO werk- en denkniveau. Idealiter heb jij een technische achtergrond in combinatie met sales affiniteit, ofwel een commerciële achtergrond in combinatie met technische affiniteit. Kijkend naar jou als persoon zijn resultaatgericht werken, klantgericht en probleemoplossend vermogen synoniemen voor jouw karakter. Je zal gaan werken met unieke en nieuwe machines / systemen waardoor het van belang is dat je leergierig bent. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een organisatie die haar sporen al ruim heeft verdiend binnen de reinigingswereld, namelijk MEIKO Nederland. Al sinds 1927 is MEIKO actief in de technologie van vaatwasmachines. Waar het begon in Duitsland, zijn ze nu internationaal erkend en wereldwijd te vinden in industrieën zoals de horeca, recreatie, zorg met hun unieke vaatwas- en desinfectiemachines! MEIKO, het schoonste bedrijf van Nederland, is ruim 20 jaar actief in de Nederlandse markt en groeit in alle opzichten. Deze groei hebben ze kunnen waarborgen door de medewerkers: de MEIKOianen.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt te werken bij een zeer betrokken werkgever die ruimte biedt voor ontwikkeling en groei. Je wordt intern opgeleid zodat je op den duur multifunctioneel ingezet kan worden. Daarnaast ontvang je een uitstekend arbeidsvoorwaardelijk pakket met een hoop voordelen, denk hierbij aan:
  • Marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Volop trainingsmogelijkheden, zowel intern aan de MEIKO Academy als extern
  • Enthousiast team in een groeiende organisatie
  • Gezellige bedrijfs- en teamsuitjes

Solliciteer direct op deze functie
Heb je interesse in deze vacature als Sales Support Engineer? Klik dan op 'Solliciteer nu' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met Aba Latifi op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045055
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Permanente
Setor
Engineering
Localização
Rotterdam
Área de especialidade
Engineering
Salário
Marktconform op basis van kennis en ervaring
Referência
1045055

Falar com um Consultor

Fale com Abanob Latifi, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefone: 0651544779